Lectură de 2 minute

08 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Investiție de 250.000 euro în noul showroom de mobilă Tandem

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Producătorul și retailerul de mobilă Tandem, cu o experiență de 20 ani pe piața home&deco, a inaugurat recent noul showroom din zona Băneasa din București, ce se întinde pe o suprafață de 1100 mp. Investiția în showroom se ridică la 250.000 euro, iar compania estimează pentru noul showroom din Băneasa vânzări totale de aproximativ 3 milioane de euro până la finalul anului 2022.

Showroom-ul Tandem din Băneasa este cel de-al patrulea din București. Până în prezent, compania a lansat în România 8 showroom-uri de mobilă, dintre care 4 sunt în București și celelalte în Cluj, Brașov, Oradea și Iași. De asemenea, compania deține un showroom în Chișinău, Republica Moldova.

Beneficiind de un spațiu mare de 1100 mp, în showroom-ul Tandem din Băneasa sunt expuse peste 20 de dormitoare complete, mai mult de 25 de canapele și colțare. De asemenea showroom-ul dispune de un spaţiu special amenajat pentru testarea saltelelor.

Portofoliul de produse conține o gamă variată de piese premium de mobilier, ce sunt realizate la comandă și au un design exclusivist: paturi, saltele, canapele, colțare, fotolii, dulapuri, mobilier pentru living, mobilier pentru hol, comode, noptiere, mese și scaune pentru dining, dar și decoraţiuni deosebite, precum tablouri și vaze.

Mobilierul de dormitor și în special paturile tapițate sunt cele mai căutate produse din showroom-ul Tandem din Băneasa. În medie, un client alocă un buget de 4.000 – 5.000 lei pentru achiziția unui pat și 7.000 – 8.000 lei pentru o canapea.

Segmentul home&deco este în continuă creștere pe piața din România, iar consumatorii români sunt din ce în ce mai mult interesați de produse personalizate și servicii de consiliere.

„Clienții sunt mult mai atenți la calitatea produselor și își doresc soluții complete pentru amenajarea dormitorului și livingului. Potențialii clienți vor prefera în continuare să meargă în showroom să vadă unele produse. De asemenea, sunt foarte interesați de serviciile noastre de personalizare și consiliere în ceea ce privește alegerea pieselor de mobilier. Amenajarea casei a căpătat mai multă importanță în perioada pandemiei pentru că ne petrecem mai mult timp în casă, alături de oamenii dragi pentru care ne dorim un confort deosebit.”, susține Corneliu Sau, fondatorul brandului Tandem.

Tandem realizează livrările de piese de mobilier cu propria flotă auto, ce deține 15 vehicule. De asemenea, lucrează cu propria echipă de montaj.

Citeste si:
Black Friday la Quadra Casa: reduceri de până la 60%
Black Friday la Quadra Casa: reduceri de până la 60%

În momentul de față, echipa Tandem din România este formată din 50 persoane, iar până la finalul lui 2022, echipa se va extinde cu încă 10 angajați în departamentele marketing și vânzări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Investiție de 250.000 euro în noul showroom de mobilă Tandem