Lectură de un minut

21 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Interbrands Orbico preia distribuția biscuiților produși de Dobrogea Grup

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Interbrands Orbico, companie de servicii logistice, preia distribuția Dobrogea Grup, unul dintre cei mai vechi jucători pe partea de biscuit și panificație din România, cu brandurile de biscuiți Eugenia, Merlin și Digesta. 

Sursa foto: Dobrogea Grup

Lansată în 1947, Eugenia Original a devenit de-a lungul anilor biscuitul de referință pentru români. Biscuiții crocanți, împreună cu un conținut mare de cremă, au plasat Eugenia Original în topul preferințelor consumatorilor.

  • Eugenia Zurli unește două mărci puternice românești – Eugenia și Gașca Zurli. Eugenia Zurli oferă o cremă dedicată copiilor, cu un conținut mai mare de lapte și cu cel mai bun gust – lapte și cacao, totul înfășurat în magia și bucuria Zurli.
  • Biscuiții Merlin, crocanți, dar fragezi, cu cremă delicioasă de cacao sau vanilie, sunt o gustare între mese sau un desert.
  • Digesta este primul brand de biscuiți digestivi lansat în Romania în anul 2004. Creată special pentru consumatorii orientați către produse sănătoase, cu un aport ridicat de fibre, gama Digesta biscuiți este alegerea pentru o dieta echilibrată și sănătoasă.

Interbrands Orbico este prezentă în 20 de țări și regiuni diferite, oferind servicii logistice.

Dobrogea Grup reprezintă astăzi unul din cei mai importanți producători din domeniul morărit - panificație din România, o firmă cu tradiție ce activează pe piață de peste 60 de ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Interbrands Orbico preia distribuția biscuiților produși de Dobrogea Grup