Lectură de un minut

24 Mai 2024 - Știri și Noutăți

”Insula„ Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sabon a inaugurat un nou spațiu în Craiova, care se află de acum la parterul Promenada Mall.

Sursa foto: Sabon

Posesorii cardului Royal Passport beneficiază oricând de o reducere de 10% la orice achiziţie în magazinul fizic sau cel online; de 25% la „Produsul lunii“ (în fiecare lună alt produs); 40% de Royal Passport Day, cât și acces la noile colecții înainte de lansarea lor oficială.

„SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată”, a declarat Elena Stamati, marketing coordinator la Sabon România. Aceasta a continuat precizând că „Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător”.

De asemenea, ambalajele Sabon pot fi reciclate în proporție de 99%, ceea ce le asigură utilitatea sub diferite forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural.

În anul 2023, SABON România a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă, apropiindu-se de un total de 9 milioane de euro, vânzările online reprezintând o pondere stabilă de 30% din total.

Sabon are în vedere deschiderea a cel puțin trei puncte de vânzare noi atât în București, cât și în celelalte orașe importante, alături de consolidarea rețelei existente de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ”Insula„ Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall