Lectură de 3 minute

12 Mai 2023 - Știri și Noutăți

INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”Lucky Numbers”, pe 13 iunie

Advertorial

Abonează-te pe  

INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni, revine cu o nouă ediție. Cea de-a 13-a ediție a INSPIRO se va desfășura pe 13 iunie, în București, la The Tent by Clubul Diplomatic, sub tema-umbrelă “Lucky Numbers”, și va aduce în prim-plan povești inspiraționale al căror numitor comun sunt cifrele. Pentru că cea mai potrivită metodă de învățare este storytelling-ul, iar poveștile sunt de 22 de ori mai memorabile decât faptele.

Sursa foto: INSPIRO

În cadrul INSPIRO - Lucky Numbers vorbim despre un joc de semnificații în jurul puterii numerelor și a felului în care, (in)conștient, ne influențează viața personală sau profesională. Fie că vorbim de ziua de naștere, numărul joburilor pe care le-am parcurs sau numărul mentorilor care ne-au influențat traseul.

Un plan de business are de cele mai multe ori cifre “reci” în spate. Un plan de viață are la bază decizii emoționale. INSPIRO este locul în care cele două planuri se întâlnesc, pentru că nu există business fără emoție și nici viață fără cifre.

Sub umbrela “Lucky Numbers”, INSPIRO este un eveniment departe de exceluri și aproape de oameni, care reconfirmă un adevăr simplu: până la urmă suntem creați de numere – care alcătuiesc codul nostru genetic – fiind guvernați în același timp de capriciile acestora. Cifrele sunt cele care fac legătura dintre personal și business, dintre performanță și eșec, sunt acele detalii care ne ambiționează și care fac diferența dintre numărul 1 și numărul 2.

Speakerii INSPIRO - “Lucky Numbers

De la CEO la formatori de opinie, OAMENII INSPIRO împărtășesc experiențe dintre cele mai diverse și demonstrează că, în spatele unei funcții importante sau a unui nume sonor, se află o poveste care te poate inspira.

Paula Herlo, Jurnalist
Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR
Felix Pătrășcanu, Cofondator și Managing Partner FAN Courier
Adrian Ariciu, CEO Metro România
Virgil Stănescu, Președinte Executiv Sports HUB și Vice-președinte CEO Clubs România
Marcel Vulpoi, Co-proprietar Gramofon Wine
Andrei Hareț, International Managing Director
Răzvan Botezatu, Chief Growth Officer Untold Universe (Untold Grup)
Adela Militaru, Sales & Trade Marketing Director la JTI România
Francisc Kiss, Global Category & Channel Development Director Specialized Nutricion Danone

Ediția cu numărul 13 a INSPIRO are loc la The Tent by Clubul Diplomatic, din București. Anul trecut, circa 170 de manageri din industriile de retail și FMCG și-au dat întâlnire pe 7 iulie, la Grădina Face Convention Center, la cea de-a 12-a ediție a INSPIRO pentru a descoperi împreună povești în care numitorul comun a fost transformarea banalului în ceva grandios și cu impact. Despre cum a fost la ediția din 2022 a INSPIRO poți vedea aici.

Cum poți participa la INSPIRO 2023

Până pe 26 mai, INSPIRO derulează campania EARLY BIRD pentru participarea la ediția „Lucky Numbers”. Astfel, prețul unui bilet este de 160 euro + TVA, urmând ca după 26 mai, prețul unui bilet de participare la INSPIRO să fie de 200 euro + TVA. Pentru grupurile de participanți din cadrul aceleiași companii, există un discount de 10% pentru minim trei persoane și 15% discount pentru grupurile de cinci persoane. Toate reducerile de preț se cumulează.

Mai multe detalii găsești pe inspiroconference.ro sau la adresa alina.stan@trade.media.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”Lucky Numbers”, pe 13 iunie