Lectură de 2 minute

29 Nov 2018 - Știri și Noutăți

MINISO deschide primul sau magazin stradal in Piata Romana

Abonează-te pe  

Retailerul japonez MINISO continua deschiderile de magazine din Romania cu a patra locatie dupa cele din Veranda Mall, Iris Titan si Mega Mall. Lansarea celui de-al patrulea magazin MINISO, ultima din acest an, va avea loc joi, 29 noiembrie, ora 14:00 in Piata Romana (bulevarul Gheorghe Magheru, sector 1, nr. 32 – 36, parter). 

 

 

Organizatorii promit din nou un show inedit de tobe Taiko inspirat din cultura japoneza, dar si cadouri pentru cei prezenti la deschidere. Magazinul stradal din centrul Bucurestiului este pozitionat strategic langa zona de facultati si le promite tinerilor care vor intra in el un design fresh, produse de calitate si preturi la indemana.

La mai putin de trei luni de la sosirea in Romania, MINISO a devenit deja un brand preferat de multi tineri, iar Jake Liu, CEO-ul MINISO Romania, anunta ca acesta este doar inceputul, anul 2019 fiind marcat de alte deschideri importante de magazine.
2019 va fi un an important, iar PRODUSELE noastre sunt cheia succesului. Ne straduim sa oferim clientilor nostri produse de calitate cu un design modern, la costuri cat mai mici. Ne dorim sa ajungem la cat mai multi oameni, iar pentru asta, la inceputul anului urmator, vom deschide inca trei magazine MINISO in mall-urile din Bucuresti: AFI, Promenada si Sun Plaza”, declara Jake Liu.
Anul viitor va veni si cu multe noutati in ceea ce priveste produsele pe care clientii le vor gasi in magazinele MINISO. O parte din echipa MINISO Romania a participat saptamana trecuta la 2019 Creativity Sharing Fair (Miniso Spring & Summer New Products Ordering Fair) in Guangzhou, China. La eveniment, a fost lansata noua colectie MINISO pentru anul 2019 care include peste 6000 de produse noi, impartite in cinci categorii:
  • Health & Beauty
  • Homewear
  • Electronics
  • Toys
  • Fashion Accessories

In acelasi timp, au fost lansate sase trenduri noi: Floral Fantasy, Vatnajokull Glacier (inspirat din Islanda), Fruit Kingdom, Modern Collection, Youth League si Christmas Land.

Echipa MINISO Romania a ales produsele noi care vor aparea in magazinele din tara noastra incepand de anul viitor. De asemenea, au fost comandate si 3 categorii de produse cu licenta: We Bare Bears (la cerea clientilor), Adventure Time (licenta Cartoon Network) si Marvel. La jumatatea anului viitor, inca doua licente isi vor face aparitia in magazinele MINISO din Romania, Hello Kitty si Pantone.
MINISO este un retailer japonez de produse pentru casa, accesorii si jucarii infiintat in anul 2013. In acesti cinci ani a devenit unul dintre comerciantii cu cea mai rapida dezvoltare din lume, ajungand sa detina in acest moment peste 3000 de magazine in peste 80 de tari de pe toate continentele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MINISO deschide primul sau magazin stradal in Piata Romana