Lectură de 2 minute

11 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Închiriere online: retailerul de cosmetice Green Net, depozit de 2.500 mp în Chitila Logistics Hub

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Compania de cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice Green Net a închiriat o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați - birouri și spații de depozitare -  în Chitila Logistics Hub, deținut de Globalworth și Global Vision. Tranzacția a fost derulată online, iar compania își desfășoară deja activitatea aici.

Prima unitate din parcul logistic dezvoltat de Globalworth și Global Vision în Chitila a fost finalizată și predată la începutul lunii septembrie.

Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital Globalworth a declarat: “Pandemia a accelerat un trend care era deja adoptat de Globalworth: dezvoltarea tehnologiei și a digitalizării. Facem asta deja de mulți ani în toate clădirile noastre de birouri și ne bucurăm să implementăm soluții de eficientizare a noilor tehnologii și pentru Globalworth Industrial, sub-brand-ul nostru de industrial și logistică. Această direcție ne-a ajutat ca procesul de închiriere a spațiului să se desfășoare online”

Chitila Logistics Hub este un depozit last-mile modern, de 23.1000 metri pătrați, executat la cele mai înalte standarde de calitate, bine conectat, poziționat la 10 minute de ieșirea pe Autostrada A1.

Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision a completat: “Menționez că acest contract a fost agreat în urma unei interacțiuni majoritar digitale. Este o experiență inedită pentru noi să reușim să perfectăm condițiile comerciale ale unei închirieri prin intermediul conferințelor online. Din fericire, am dus la bun sfârșit negocierile și acum chiriașul nostru este prezent în spațiu, derulându-și activitatea din parcul dezvoltat de Global Vision și Globalworth. Acest nou contract validează potențialul comercial ridicat al hub-ului logistic de la Chitila. ”

Chitila Logistics Hub va avea, la finalizarea întregului proiect, o suprafață totală închiriabilă de peste 77.000 mp, iar fazele II și III vor fi livrate la finalul anului viitor.

Green Net este o companie cu o experiență de peste 20 ani în domeniul importului și distribuției de produse cosmetice, dermato-cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice.

Chitila Logistics Hub beneficiază de o amplasare strategică, având o conectivitate excelentă din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului.

Citeste si:
Articole de fashion sau electrocasnice: ce cumpără românii de Black Friday, în 2023?
Articole de fashion sau electrocasnice: ce cumpără românii de Black Friday, în 2023?

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Închiriere online: retailerul de cosmetice Green Net, depozit de 2.500 mp în Chitila Logistics Hub