Lectură de un minut

04 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Începe sezonul reducerilor de iarnă: ce oferte pune la bătaie retailerul de mobilă Homelux

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 5 ianuarie - 8 februarie magazinul HOMELUX, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România, anunță reduceri de până la 90% la o gamă variată de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat și covoare. Reducerile se aplică atât în magazinele fizice, cât și online, pe www.homelux.ro.

Sursa foto: Homelux

Homelux începe anul cu reduceri masive la mii de produse. Începând cu 5 ianuarie, clienții beneficiază de până la -90% la mobilier, corpuri de iluminat, covoare și decorațiuni. Această campanie de reduceri este ocazia perfectă pentru cei care doresc să își reîmprospăteze decorul sau să îl completeze cu produse indispensabile

Cele mai atractive reduceri sunt la categoriile Corpuri de iluminat (până la -90%), Decorațiuni și Covoare&Textile (până la -80%), Servire masă (până la -75%) și Mobilier (până la -60%).

Homelux se angajează să ofere clienților săi calitate la prețuri avantajoase, iar această campanie de reduceri reflectă acest angajament. Compania încurajează clienții să profite de această ocazie unică și să descopere gama completă de produse participante în campanie pe homelux.ro sau în magazinele fizice din Focșani (str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121). Ofertele sunt în limita stocului disponibil.

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Începe sezonul reducerilor de iarnă: ce oferte pune la bătaie retailerul de mobilă Homelux