Lectură de 6 minute

17 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Începe sezonul cumpărăturilor de iarnă la Auchan România: 4 noi colecții exclusive de decorațiuni și peste 3.000 de jucării  

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Până pe 25 decembrie, toate magazinele Auchan din țară se transformă într-un adevărat Târg de Crăciun, oferind o paletă largă de produse de sezon din care clienții pot alege tot ce își doresc, de la decorațiuni specifice pentru brad și casă, cadouri și jocuri pentru toate vârstele, până la brazi naturali și artificiali. De asemenea, pe întreaga durată a sezonului dedicat sărbătorilor de iarnă, retailerul a pregătit o mulțime de prezentări, activări speciale și extra beneficii pentru cei peste 1 milion de membri din programul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Sursa foto: Auchan Romania

În toată această perioadă, Auchan propune clienților o experiență la cumpărături unică, atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro. Retailerul a pregătit o serie de colecții inedite pentru toate universurile din zona de textile, servirea mesei, decorațiuni de casă, decorațiuni de brad, jucării sau produse alimentare, cum ar fi dulciuri specifice sau preparate tradiționale, astfel încât oricine să găsească tot ceea ce are nevoie pentru pregătirile de Crăciun, la prețuri accesibile.

Nu lipsesc din magazine nici brazii artificiali, oferta fiind compusă din zeci de articole, inclusiv modele deosebite precum bradul de colț, bradul cu fibră optică luminoasă, chiar și brazi artificiali colorați în nuanțe de roz sau negru.

Gama este completată și de 3 categorii de brazi naturali aduși din pepiniere special plantate.

4 noi colecții de decorațiuni, fiecare cu un design unic

Colecțiile de decorațiuni unice, marcă proprie Actuel, care se regăsesc anul acesta în magazine, sunt formate din peste 400 de articole distincte și sunt ediții exclusive, reînnoite în fiecare an în proporție de 90%. Pentru sărbătorile de anul acesta, Auchan propune clienților 4 teme speciale, cu stiluri diferite, pentru toate gusturile: Santa’s Workshop, A day in winter, Mountain Holidays și Christmas Cocoon.

Colecțiile includ articole diverse precum decorațiuni pentru împodobirea bradului, de la globuri, beteală, figurine deosebite sau instalații luminoase exclusiv cu LED, pentru un consum redus de energie. Prețurile articolelor pentru împodobirea bradului pornesc de la 1,70 lei în categoria de globuri și de la 2,50 lei în gama de decorațiuni.

Colecțiile sunt extinse cu o gamă largă de articole pentru casă, precum fețe de masă, lenjerii de pat sau prosoape de baie, astfel încât întregul cămin să poată fi amenajat în spiritul sărbătorilor de iarnă. De asemenea, clienții pot găsi și decorațiuni pentru interiorul și exteriorul casei, gama de figurine luminoase de exterior fiind dublată față de anul trecut.

Santa’s Workshop este o colecție în stil neo-vintage, veselă, care face trimitere la amintirile din copilărie și evocă un sentiment cald și reconfortant, unde se regăsesc personaje notorii precum spiridușii Moșului, renul Rudolph, gnomi, spărgători de nuci, dar și multe miniaturi vintage (mașini de colecție sau jucării din lemn). A day in winter reprezintă o colecție inspirată din natura înzăpezită și mizează pe personaje din nordul îndepărtat, precum urși, pinguini, reni și zâne, în timp ce Mountain Holidays ajută la crearea unei atmosfere în care predomină culori precum albastru închis, bleumarin și nuanțe de cupru, și în care sunt prezente personaje emblematice cum ar fi animalele pădurii, schiori sau figurine echipate pentru sporturile de iarnă. Nu în ultimul rând, Christmas Cocoon oferă Crăciunului un aer boem, în care predomină finisaje rafinate, elemente din iută, dar și figurine de poveste ilustrate prin zâne, îngerași, decorațiuni simbolice precum capcane de vise, toate cuprinse în culori pale, note de teracotă și roz pudrat.

Citeste si:
JYSK pregătește 11 deschideri noi de magazine în 2024
JYSK pregătește 11 deschideri noi de magazine în 2024

Printre noutățile din acest an se numără și instalațiile luminoase cu un număr mai mare de luminițe, dar și cu forme deosebite – perdea, țurțuri, plasă sau chiar instalații modulare, echipate și cu funcție muzicală.

Recomandarea sezonului - jucăriile ecologice, realizate 100% din reciclarea PET-urilor de plastic

La capitolul jucării, clienții au la dispoziție o gamă formată din peste 3.000 jucării, 20% dintre acestea fiind articole din gama proprie Auchan OneTwoFun, concepută pentru toate vârstele, de la bebeluși, până la adulți. Aceasta include plușuri, jucării pentru activități creative, jocuri de asamblat, vehicule și seturi de joacă, până la jocuri de societate și educative.

Totodată, Auchan pune la dispoziția clienților numeroase jucării care sunt fabricate cu grijă pentru mediul înconjurător. Astfel, clienții pot alege dintre 6 game de plușuri realizate 100% din reciclarea PET-urilor de plastic, jucării din lemn controlat FSC (lemn cu origini cunoscute și care nu provine din surse considerate inacceptabile) și jucării în al căror ambalaj nu se regăsește plastic. În plus, o parte din acestea sunt și jucării Montessori.

Mai mult, în magazinele Auchan Titan din Capitală și Auchan Cluj, clienții vor putea descoperi „Magazinul viitorului”, un proiect unic în Europa Centrală și de Est, realizat împreună cu cel mai mare jucător din piață de jucării, unde cei mici pot interacționa cu seturile lor de construcție favorite. De asemenea, în anumite magazine vor exista camioane cu Patrula Cățelușilor, unde cei mici vor putea sta la volan pe scaunul șoferului, o premieră în România, măsuțe de joacă, diorame pentru articolele din gama proprie și pentru seturile de construcție, figurine 3D cu eroii preferați ai copiilor, alături de care aceștia pot face fotografii, și multe alte surprize.
Produsele din oferta specială de Crăciun sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro, de unde pot fi comandate la domiciliu, dar și ridicate din magazin prin serviciul Click & Collect sau din parcarea hipermarketului prin Auchan Drive.

Auchan se implică în împădurirea terenurilor degradate

Castorul Titi, o jucărie emblematică marca Auchan, este și el nelipsit de pe rafturi de sărbători. Realizat în proporție de 85% din PET-uri reciclate, Titi Pădurarul joacă un rol important în acest sezon, fiind vectorul principal de mobilizare într-o campanie amplă de împădurire a terenurilor degradate. Astfel, pentru orice jucărie Titi achiziționată în perioada noiembrie 2002 – martie 2023, Auchan donează 15 lei către Asociația Viitor Plus cu scopul de a împăduri terenurile degradate cu 10.000 de arbori și arbuști, pentru un viitor mai verde.

Creat pentru a face fapte bune, anul trecut Titi a venit în sprijinul eforturilor de a construi viitorul copiilor proveniți din medii vulnerabile și familiilor acestora, iar pentru fiecare jucărie de pluș Titi achiziționată, Auchan a donat câte 7 lei către Fundația FARA. Astfel, doar în perioada 30 septembrie 2020 - 31 martie 2021, peste 400.000 lei au fost donați de Auchan România pentru Programul de Prevenire si Combatere a Sărăciei prin Educație al Fundației FARA, iar peste 300 de preșcolari și școlari proveniți din medii vulnerabile au beneficiat de suport educațional și social.

Auchan România are în portofoliu 298 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 259 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. În 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Începe sezonul cumpărăturilor de iarnă la Auchan România: 4 noi colecții exclusive de decorațiuni și peste 3.000 de jucării