Lectură de 3 minute

15 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Începe rabla pentru ceasuri la WatchShop.ro: ce branduri sunt în joc

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

De mai bine de 5 ani, retailerul online de ceasuri WatchShop.ro susține programul Rabla pentru ceasuri. 

Sursa foto: Watchshop.ro

WatchShop.ro, magazin online specializat în comercializarea de ceasuri originale pentru bărbați și femei, se pregătește de lansarea campaniei Rabla pentru ceasuri 2023 și a pregătit pentru acest an peste 4000 de produse. Publicul targetat pentru această campanie este format din persoane interesate de limitarea consumului, preferând mai degrabă să achiziţioneze produse mai scumpe şi calitative. Vorbim despre o categorie de clienţi care apreciază ceasurile cu o valoare mai mare, durabile şi de calitate.

Conceptul de sustenabilitate este tot mai vehiculat în ziua de azi, din ce în ce mai mulți oameni își doresc să facă alegeri etice atunci când cumpără un produs. De la an la an, am observat un interes tot mai mare pentru reciclarea ceasurilor. Până în prezent am reciclat peste 700 de ceasuri, dintre care 65% au fost ceasuri pentru bărbați, 33% ceasuri pentru femei, iar 2% ceasuri pentru copii. Astfel, în loc să arunce ceasurile pe care nu le mai poartă sau să le uite într-un dulap, clienții noștri pot participa la campanie, primind la schimb un voucher de 150 de ron pentru o achiziție ulterioară.

Andrei Apostol, CEO WatchShop.ro.

Conform reprezentanților WatchShop.ro, românii aruncă, în general, un ceas la doi-trei ani, după ce, în prealabil, îl păstrează într-un sertar, unde bateria se poate scurge eliberând metale grele în atmosferă și în canalizare. Cele mai multe pot fi recuperate, iar componentele lor nocive pentru mediu pot fi reciclate.

Când durează programul

Ediția din acest an se va derula între 15 februarie – 30 iunie, iar compania estimează ca vor fi reciclate peste 400 de ceasuri. Pentru a putea participa la programul Rabla pentru ceasuri, clienții trebuie să aducă ceasuri funcționale, cât și nefuncționale, dar în starea în care au fost achiziționate (să nu fie dezasamblate, fără curea, cataramă, geam spart) în showroom-ul magazinului din Strada Morilor nr. 42, Sector 3, București.

Participanții din provincie vor putea trimite ceasul prin intermediul curierului, costul transportului fiind suportat integral de către expeditor.

Reprezentanții companiei WatchShop au pregătit pentru programul Rabla pentru ceasuri peste 4000 de modele de la branduri precum: Orient, Bulova, Aviator, Versace, Certina, Citizen, Iron Annie, Jaguar, Bulova, Swiss Military, Rotary, Zeppelin, Casio, Hugo Boss, Jacques Lemans, Seiko, Police, Diesel, Philipp Plein, Michael Kors, Guess, Ingersoll, Just Cavalli, Bering, Sector, Armani, Kenneth Cole, Lacoste, Edox sau Victorinox.

Citeste si:
TOP Kantar: Care sunt cele mai puternice 30 branduri din România
TOP Kantar: Care sunt cele mai puternice 30 branduri din România

WatchShop.ro activează pe piața din România din 2009 și a cucerit pasionații de ceasuri prin modele originale, de calitate superioară și servicii premium. WatchShop.ro are un portofoliu de peste 17.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție, dar și servicii post-garanție, iar perioada de retur a ceasurilor este de 30 de zile de la achiziție.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Începe rabla pentru ceasuri la WatchShop.ro: ce branduri sunt în joc