Lectură de 2 minute

19 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Începe „Rabla la ochelarii de vedere”, în 2024. Clienții Lensa pot beneficia de vouchere în valoare de până la 2.000 de lei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul de optică Lensa a lansat astăzi prima ediție din 2024 a programului „Rabla la ochelarii de vedere”. Începând de anul acesta, clienții care doresc să-și înlocuiască ochelarii vechi cu unii noi, primesc vouchere în valoare totală de maximum 2.000 de lei.

Sursa foto: Lensa

Pentru a beneficia de programul Rabla, persoanele care doresc să își schimbe o pereche de ochelari vechi cu unii noi trebuie să se înscrie în program pe Lensa.ro și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa.

La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 12 vouchere, dintre care 10 a câte 100 de lei fiecare, unul în valoare de 1.500 lei și unul de 2.000 lei. La prima comandă, în funcție de valoarea acesteia, se vor putea folosi unul sau mai multe vouchere. Pragurile valorice la care se pot cumula mai multe cupoane Rabla pot fi consultate în regulamentul campaniei disponibil pe Lensa.ro.

Rabla la ochelarii de vedere în 2023

În 2023, 120 de mii de români s-au înscris în programul „Rabla la ochelarii de vedere” în cele două ediții de primăvară și toamnă, cu o creștere de 27% față de anul anterior. Lensa a oferit clienților săi 412.300 de vouchere, în valoare totală de 41.330.000 de lei.

Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează doar în magazinele fizice Lensa din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Balotești, Slatina, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Satu Mare, Turnu Severin, Voluntari, Zalău, Roman, Chișinău, Deva, Piatra Neamț, Alba Iulia, Călărași, Tulcea, Focșani, Sofia - Bulgaria. Noile magazine Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.

Voucherele Rabla neutilizate în momentul achiziției noii perechi de ochelari de vedere sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 8 mai 2024, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după mai bine de 10 ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România. În prezent, compania deține unul din cele mai mari magazine online de optică și o rețea de 85 de showroom-uri, dintre care 80 de magazine sunt în România, 4 magazine în Chișinău și unul în Sofia, Bulgaria.

Citeste si:
Lensa a înregistrat venituri de circa 207 milioane de lei și o creștere a cifrei de afaceri de 54%
Lensa a înregistrat venituri de circa 207 milioane de lei și o creștere a cifrei de afaceri de 54%
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Începe „Rabla la ochelarii de vedere”, în 2024. Clienții Lensa pot beneficia de vouchere în valoare de până la 2.000 de lei