Lectură de 2 minute

20 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Începe programul Rabla la ochelarii de vedere, în magazinele Lensa. Când ne putem înscrie și ce vouchere obținem

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul de optică Lensa a lansat astăzi programul „Rabla la ochelarii de vedere”. În cadrul campaniei, românii care doresc să-și înlocuiască ochelarii vechi cu unii noi, primesc 10 vouchere în valoare totală de 1.000 de lei.

Sursa foto: Lensa

Ce noutate aduce „Rabla la ochelarii de vedere” în 2023?

Cele 10 vouchere a câte 100 lei vor putea fi folosite parțial sau total la prima comandă de ochelari de vedere, în funcție de valoarea acestora. Pragurile valorice la care se pot cumula mai multe vouchere Rabla pot fi consultate în regulamentul campaniei, disponibil pe Lensa.ro.

Pentru a beneficia de programul Rabla, persoanele care doresc să își schimbe o pereche de ochelari vechi cu unii noi trebuie să se înscrie în program pe Lensa.ro și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa.

La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare. Voucherele Rabla neutilizate în momentul achiziției noii perechi de ochelari de vedere sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 1 mai 2023, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

Rabla la ochelarii de vedere în 2022

Anul trecut, aproximativ 95 de mii de români s-au înscris în programul „Rabla la ochelarii de vedere” în cele două ediții de primăvară și toamnă. Lensa a oferit clienților săi 220.080 de vouchere, în valoare totală de 22.080.000 de lei.

Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează doar în magazinele fizice Lensa din București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Balotești. În contextul expansiunii accelerate, noile magazine Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după opt ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România. În prezent, compania deține 40 de showroom-uri în marile orașe din țară și cel mai mare magazin online de optică.

Citeste si:
Începe „Rabla la ochelarii de vedere”, în 2024. Clienții Lensa pot beneficia de vouchere în valoare de până la 2.000 de lei
Începe „Rabla la ochelarii de vedere”, în 2024. Clienții Lensa pot beneficia de vouchere în valoare de până la 2.000 de lei
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Începe programul Rabla la ochelarii de vedere, în magazinele Lensa. Când ne putem înscrie și ce vouchere obținem