Lectură de un minut

22 Mar 2022 - Știri și Noutăți

UPDATE Incendiu grav la centrul comercial Prosper din Capitală: nu sunt raportate victime

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Acoperișul centrului comercial Prosper de pe Calea 13 Septembrie, din sectorul 5 al Capitalei este cuprins de flăcări. Pompierii acționează cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului și precizează că nu sunt raportate victime.

Actualizare ora 18:58

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) transmite că incendiul este localizat, iar suprafața totală afectată este de aproximativ 1.200 mp.

Știre inițială

Retail jobs

„Incendiu la acoperișul magazinului Prosper, din Calea 13 Septembrie. Incendiul se manifestă pe aproximativ 800 de metri pătrați și nu sunt raportate victime”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Pompierii acționează cu 27 autospeciale de stingere, 6 autoscări, două mașini de descarcerare și opt ambulanțe.

Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, prin care îndeamnă locuitorii să evacueze zona și să o evite pentru deplasare.

Sursa foto: Facebook Infotrafic București - Ilfov

Citeste si:
Real Foods vrea să ajungă la 12 băcănii în următorii trei ani: „Anul acesta trebuie să înțelegem schimbările care au loc în piață”
Real Foods vrea să ajungă la 12 băcănii în următorii trei ani: „Anul acesta trebuie să înțelegem schimbările care au loc în piață”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  UPDATE Incendiu grav la centrul comercial Prosper din Capitală: nu sunt raportate victime