Lectură de 2 minute

13 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Încă un târg de Crăciun în București. Când se deschide și unde are loc

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Prima ediție a Christmas Festival, organizat în cartierul Floreasca în Piațeta One Floreasca City, va aduce împreună business-urile locale în perioada 15-17 decembrie 2023, printr-un eveniment care se adresează deopotrivă locuitorilor din zonă, dar și celorlalți bucureșteni și turiștilor, intrarea fiind liberă.

 

Sursa foto: Pixabay.com

Organizat de Comunitatea Floreasca, în parteneriat cu Love Life Events și Clinica Dr. Nassar în Piațeta One Floreasca City, dezvoltare One United Properties devenită deja emblematică pentru cartier, evenimentul așteaptă bucureștenii și turiștii pentru o experiență autentică de Crăciun, cu activități variate pentru întreaga familie.

Retailerii locali, dar și creatori autentici de delicatesuri vor întâmpina vizitatorii cu experiențe culinare și rețete tradiționale de cozonaci, plăcinte, prăjituri de casă, alături de băuturi calde de sezon. Oferta va fi completată de comercianți de cadouri de sezon, decorațiuni și ornamente specifice, accesorii și piese vestimentare.

Piațeta One Floreasca City a fost deja pregătită de sărbătoare de echipa One United Properties. Bradul înalt amplasat central, decorurile luminoase specifice Crăciunului sunt gata să găzduiască în cadrul festivalului căsuțele frumos ornate, activitățile pregătite pentru vizitatori, concertele de colinde și muzică de DJ. Zona va fi animată seara de mixurile DJ-ului pe ritmurile celor mai cunoscute melodii.

Comunitatea Floreasca este un proiect care reunește și promovează antreprenorii locali și business-urile lor, experiențe originale, locații ideale pentru: eat & drink, shopping, services, activități urbane și proiecte locale, comunitare, culinare şi culturale. Ideea conturării unei identități a cartierului printr-o platformă a micro-comunității locale a fost favorizată de aspectele unice ale zonei: pol de retail cu mix de concepte reprezentative, branduri de F&B, high-end și antreprenoriat. În acest sens, Asociația Comunitatea Floreasca a demarat implicarea comunitatii în viața cartierului, prin proiecte și evenimente menite să contribuie la amplificarea coeziunii comunitare.

Programul târgului de Crăciun din Piațeta One Floreasca City

Prima ediție a Christmas Festival în Piațeta One Floreasca City va fi deschis de vineri până duminică.

  • Vineri între 12:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică, între 10:00 și 22:00.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare În Informatică a realizat un NFT ce urmeaza a fi lansat vineri 15 decembrie, ora 14.00, pentru a susține evenimentul Christmas Festival și asociația ACSIS.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Încă un târg de Crăciun în București. Când se deschide și unde are loc