Lectură de 2 minute

15 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Încă o vedetă poartă o piesă vestimentară a brandului românesc Murmur: ce ținută a fost expusă pentru editorialul unei reviste

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Vedeta internațională Pamela Anderson a optat pentru o piesă MURMUR în cel mai nou număr al prestigioasei reviste Fashion Magazine Canada. Editorialul surprinde și celebrează transformarea și renașterea ei recentă, iar alegerea vestimentară vine ca o completare a noii sale direcții estetice.

Sursa foto: Murmur

În acest an, Pamela Anderson revine în lumina reflectoarelor și pune stăpânire pe propria poveste odată cu lansarea cărții "Love, Pamela", dar și a documentarului "Pamela: A Love Story" pe Netflix.

În ediția digitală a Fashion Magazine lansată pe 14 septembrie, Pamela Anderson își redefinește identitatea purtând Bra top-ul Sculpt de la MURMUR, o piesă-semnătură a brand-ului românesc îndrăgit peste hotare.

Alegerea vedetei face parte din seria MURMUR Sculpt, lansată de designer-ul Andreea Bădală încă de la începuturile brand-ului, în 2011, și își găsește inspirația în lenjeria vintage. Cu o construcție de cupe retro, realizat din satin premium italienesc ;i detalii metalice aurii, Sculpt Bra Top este creat manual în atelierul MURMUR din București. Piesa se regăsește online, dar și în showroom-ul din București, unde consultanții stilistici MURMUR vor ghida doamnele în alegerea perfectă.

Aceeași piesă MURMUR a fost aleasă și de alte vedete internaționale de-a lungul anilor: Paris Hilton a purtat-o pe coperta Cosmopolitan Spain, iar Draya Michelle a furat privirile tuturor, defilând pe străzile newyorkeze în bra top-ul Sculpt, la NY Fashion Week.

Sculpt Bra Top râmăne o piesă emblematică, ce reflectă nu doar rafinament și senzualitate, ci și versatilitate: poate străluci atât în lumina reflectoarele, așa cum ne arată celebritățile, cât și în viața de zi cu zi, stilizat cu o pereche de jeans sau pantaloni negri de stofă și un sacou. În seria Sculpt se regăsesc atât bra top-uri, cât și body-uri, fiind disponibile în mod recurent pe negru, roșu și alb, și în funcție de sezon pe alte culori precum albastru
roial, roz pal, fuchsia sau nude.

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Încă o vedetă poartă o piesă vestimentară a brandului românesc Murmur: ce ținută a fost expusă pentru editorialul unei reviste