Lectură de un minut

29 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Inca 5 zile pentru inscrierile in competitia de design Leroy Merlin

Abonează-te pe  

Pana pe 2 decembrie creativii inca pot propune una sau mai multe variante de design pentru noile uniforme dedicate echipelor de vanzari din magazinele Leroy Merlin, in cadrul Outfit Design Competition by Leroy Merlin. Inscrierile au loc pe platforma TheQreator.

In urma unui amplu proiect de evaluare interna, Leroy Merlin a decis ca uniformele actuale ale echipelor din magazine au nevoie de imbunatatiri.

Brieful Outfit Design Competition by Leroy Merlin tine cont de dorintele echipelor si solicita constructia unei uniforme compuse din patru piese vestimentare (tricou polo, hanorac, geaca de iarna si pantaloni), pe baza conceptului crafted fashion - piesele trebuie sa fie versatile, functionale, dar si in ton cu trendurile actuale in fashion.

Inscrierile trec atat prin votul publicului, cat si prin mainile unui juriu format din echipele de HR si marketing Leroy Merlin, Mirela Bucovicean (Molecule-F), Rares Mateescu (Cufir) si Miruna Spataru (IQads).
Reprezentantii companiei au apreciat la inscrierile de pana acum:
  • look-ul modern al uniformelor
  • modalitatile de intergrare si vizibilitatea logo-ului
  • starea de bine si ideea de joaca indusa folosind diverse elemente
  • adaugirile de buzunare necesare instrumentelor de lucru si telefon.
Participantii sunt incurajati sa foloseasca culorile brandului – verde, negru, blue navy si alb – tinand cont de acest aspect.Outfit Design Competition by Leroy Merlin promite premii in valoare totala de 2.500 euro
1. premiul I – 1.200 euro
2. premiul al II-lea – 800 euro
3. premiul al III-lea – 500 euro.
LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit. Detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Inca 5 zile pentru inscrierile in competitia de design Leroy Merlin