Lectură de 2 minute

12 Oct 2022 - Știri și Noutăți

INATECH Packaging și CGP Coating Innovation devin parteneri și vin cu soluții de ambalare pe piața din România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

INATECH Packaging, producătorul și distribuitorul de ambalaje pentru protecție, anunță începerea parteneriatului cu CGP Coating Innovation, companie în domeniul soluțiilor antislip și specialist în soluții de ambalare. Odată cu această colaborare, INATECH Packaging va oferi clienților săi soluții pentru stabilizarea paleților, ambalaje inovatoare pentru transport care contribuie la simplificarea fluxurilor logistice și optimizarea costurilor de ambalare.

Sursa foto: INATECH & CGP Coating Innovation

Parteneriatul INATECH Packaging – CGP Coating Innovation vine cu numeroase beneficii, plecând de la soluții pentru stabilizarea paleților și ambalaje inovatoare pentru transport până la simplificarea fluxurilor logistice și optimizarea costurilor de ambalare. INATECH Packaging se concentrează pe menținerea parteneriatelor aflate deja în desfășurare, dar și pe atragerea de noi oportunități de colaborare pe termen lung.

Pentru a satisface tendințele actuale ale consumatorilor, soluțiile de ambalare logistică trebuie să fie ecologice și sustenabile.

Printre produsele rezultate din acest parteneriat se numără:

  • hârtia antialunecare pentru paleți,
  • carton ondulat antialunecare,
  • covor antiderapant,
  • rulouri personalizate din hârtie și carton,
  • hârtie kraft creponată,
  • bandă kraft antialunecare.

În ultimii ani, compania INATECH Packaging a pus un accent deosebit pe sustenabilitatea produselor, integrând în portofoliul de produse articole fabricate din materie primă reciclată. De aceea, este important ca partenerii companiei să integreze, de asemenea, sustenabilitatea în valorile de business. Companiile partenere sunt certificate de către „Forest Stewardship Council” (FSC), aducând în piață produse care au un management responsabil al pădurilor.

De asemenea, atât INATECH Packaging, cât și CGP Coating Innovation pun accentul pe economia circulară, prelungind astfel ciclul de viață al produselor comercializate. Compania INATECH Packaging a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 5.871.266 euro și estimează pentru anul 2022 o cifră de peste 6,5 milioane euro.

INATECH Packaging a reușit să devină unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, cu peste 50 de angajați și o capacitate de aproximativ 250.000 de tone de marfă livrată anual.

INATECH Packaging se adresează în mod special industriilor: automotive, logistică, farmaceutică, electronică, aeronautică, industriei zahărului, industriei alimentare, mobilei, dar și comerțului online. INATECH Packaging, parte a grupului INATECH, își desfășoară activitatea pe o suprafață totală de peste 7.000 de metri pătrați în București – Ilfov, Craiova și Oradea, reușind astfel prin canalele sale de distribuție să servească într-un timp cât mai scurt partenerii săi de pe întreg teritoriul țării.

Citeste si:
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  INATECH Packaging și CGP Coating Innovation devin parteneri și vin cu soluții de ambalare pe piața din România