Lectură de 2 minute

12 Oct 2022 - Știri și Noutăți

INATECH Packaging și CGP Coating Innovation devin parteneri și vin cu soluții de ambalare pe piața din România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

INATECH Packaging, producătorul È™i distribuitorul de ambalaje pentru protecÈ›ie, anunță începerea parteneriatului cu CGP Coating Innovation, companie în domeniul soluÈ›iilor antislip È™i specialist în soluÈ›ii de ambalare. Odată cu această colaborare, INATECH Packaging va oferi clienÈ›ilor săi soluÈ›ii pentru stabilizarea paleÈ›ilor, ambalaje inovatoare pentru transport care contribuie la simplificarea fluxurilor logistice È™i optimizarea costurilor de ambalare.

Sursa foto: INATECH & CGP Coating Innovation

Parteneriatul INATECH Packaging – CGP Coating Innovation vine cu numeroase beneficii, plecând de la soluÈ›ii pentru stabilizarea paleÈ›ilor È™i ambalaje inovatoare pentru transport până la simplificarea fluxurilor logistice È™i optimizarea costurilor de ambalare. INATECH Packaging se concentrează pe menÈ›inerea parteneriatelor aflate deja în desfășurare, dar È™i pe atragerea de noi oportunități de colaborare pe termen lung.

Pentru a satisface tendințele actuale ale consumatorilor, soluțiile de ambalare logistică trebuie să fie ecologice și sustenabile.

Printre produsele rezultate din acest parteneriat se numără:

  • hârtia antialunecare pentru paleÈ›i,
  • carton ondulat antialunecare,
  • covor antiderapant,
  • rulouri personalizate din hârtie È™i carton,
  • hârtie kraft creponată,
  • bandă kraft antialunecare.

În ultimii ani, compania INATECH Packaging a pus un accent deosebit pe sustenabilitatea produselor, integrând în portofoliul de produse articole fabricate din materie primă reciclată. De aceea, este important ca partenerii companiei să integreze, de asemenea, sustenabilitatea în valorile de business. Companiile partenere sunt certificate de către „Forest Stewardship Council” (FSC), aducând în piață produse care au un management responsabil al pădurilor.

De asemenea, atât INATECH Packaging, cât È™i CGP Coating Innovation pun accentul pe economia circulară, prelungind astfel ciclul de viață al produselor comercializate. Compania INATECH Packaging a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 5.871.266 euro È™i estimează pentru anul 2022 o cifră de peste 6,5 milioane euro.

INATECH Packaging a reuÈ™it să devină unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje pentru protecÈ›ie È™i materiale pentru izolaÈ›ii din România, cu peste 50 de angajaÈ›i È™i o capacitate de aproximativ 250.000 de tone de marfă livrată anual.

INATECH Packaging se adresează în mod special industriilor: automotive, logistică, farmaceutică, electronică, aeronautică, industriei zahărului, industriei alimentare, mobilei, dar È™i comerÈ›ului online. INATECH Packaging, parte a grupului INATECH, îÈ™i desfășoară activitatea pe o suprafață totală de peste 7.000 de metri pătraÈ›i în BucureÈ™ti – Ilfov, Craiova È™i Oradea, reuÈ™ind astfel prin canalele sale de distribuÈ›ie să servească într-un timp cât mai scurt partenerii săi de pe întreg teritoriul țării.

Citeste si:
Programul Promenada Mall de Paște: în ce zile va fi deschis centrul comercial
Programul Promenada Mall de Paște: în ce zile va fi deschis centrul comercial

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  INATECH Packaging È™i CGP Coating Innovation devin parteneri È™i vin cu soluÈ›ii de ambalare pe piaÈ›a din România