Lectură de un minut

14 Feb 2018 - Știri și Noutăți

In Targu Secuiesc se deschide al 54-lea magazin JYSK Romania

Abonează-te pe  

Retailerul de mobila, decoratiuni si textile pentru casa, JYSK Romania deschide pe 15 februarie cel de-al 54-lea magazin din tara in Targu Secuiesc. Noua unitate va avea o suprafata totala de 1000 mp si va fi inaugurat in strada Cernatului nr. 22, Targu Secuiesc.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „Suntem bucurosi ca ajungem in Targu Secuiesc si speram ca locuitorii de aici vor gasi in magazinul nostru produse care sa le placa. Ii asteptam pe toti la deschiderea de pe 15 februarie cu o multime de oferte speciale si cu multe surprize”.

Incepand cu ora 08.00, locuitorii din Targu Secuiesc sunt asteptati cu un eveniment special in cadrul caruia va fi sarbatorita inaugurarea noului magazin. Clientii vor servi un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizanta si un croissant, cu muzica, DJ, baloane si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.

In plus primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

Retail jobs

“Intreaga echipa a magazinului este pregatita pentru inaugurare. Clientii care ne vor trece pragul vor gasi la JYSK Targu Secuiesc un sortiment variat de mobilier cu design scandinav, decoratiuni pentru casa si o gama completa de produse destinate somnului –plapumi, perne, saltele si lenjerii de pat de cea mai buna calitate. Ii asteptam pe toti cei care sunt curiosi si vor sa ne cunoasca, incepand cu 15 februarie!”, a completat Kratochvil Kornel Istvan, Director de magazin JYSK Targu Secuiesc.

jysk romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Targu Secuiesc se deschide al 54-lea magazin JYSK Romania