Lectură de un minut

30 Mar 2018 - Știri și Noutăți

In Sun Plaza s-a deschis al patrulea magazin Sofiaman

Abonează-te pe  

Brand-ul autohton de pijamale și lenjerie, Sofiaman va deschide un nou magazin în Capitala, in mall-ul din sudul orasului, Sun Plaza.

Noul magazin va fi situat la primul etaj al centrului comercial. Investitia ajunge la 60.000 euro, unitatea fiind al patrulea magazin monobrand din Bucuresti, alaturi de cele din Mega Mall, Park Lake si Fashion House Outlet.

Locatia Sofiaman din Sun Plaza va avea o suprafata de 55 de metri patrati si se vor pune la vanzare produse din portofoliul brandului: lenjerie si pijamale pentru femei, barbati, copii si bebelusi. Sunt incluse si articole marca Lisca, brand sloven de lenjerie.

Florin Cucu, General Manager Sofiaman a completat: “Ne-am propus sa ne consolidam pozitia pe piata din Bucuresti, astfel ca noua deschidere face parte din planul nostru de expansiune pe termen mediu. Suntem extrem de multumiti de rezultat si speram ca spatiul si produsele din noua colectie ii vor incanta pe vizitatori. Noi vom continua sa lucram la amplificarea prezentei noastre in cele mai mari orase ale Romaniei, precum si online, printr-o noua platforma de shopping”.

Colectiile din magazine sunt realizate in fabrica din Targu Neamt, create din materiale naturale, precum bumbacul si modalul.

La nivel national sunt 11 magazine monobrand operate de catre brand si în sistem de franciza, 5 locatii tip shop-in-shop, peste 300 de magazine de specialitate din intreaga țară si in shop-ul online. Pe piata externa Sofiaman a ajuns in Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croatia, Slovenia, Cipru sau Maroc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Sun Plaza s-a deschis al patrulea magazin Sofiaman