Lectură de 2 minute

13 Mai 2020 - Știri și Noutăți

În plină pandemie, managerul Nordic Food lansează un restaurant fine-dining care va livra acasă preparatele unui chef francez

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Ciprian Moldoveanu, managerul Nordic Food, a deschis un restaurant fine-dining, Truff & Moi, care va livra la domiciliu preparatele unui chef francez. Truff&Moi propune preparate exclusiviste, ce au în centru trufele, și se deschide într-un moment de grea încercare pentru industria HoReCa și a restaurantelor în particular.

"Începând de astăzi 13 mai 2020, ne vom putea bucura de aroma inconfundabilă a trufelor, generos combinată cu preparate realizate de un chef francez, livrate în confortul locuinței de nou-nouțul restaurant Truff&Moi. Vorbim de trufe, cele care dau detaliul definitoriu unui preparat de fine-dining, un lux accesibil și ocazia de a ne revizui perspectiva asupra răsfățului culinar", se arată într-un comunicat de presă

Truff&Moi a apărut pentru a răspunde unei nevoi de “împrietenire” cu preparate exclusiviste, făcându-le astfel disponibile publicului larg într-un mod simplu și firesc – livrare la domiciliu prin intermediul site-ului dedicat. Meniul este elaborat de chef Stephane Mora, un bucătar născut în sudul Franței, dar care consideră Bucureștiul ca fiind căminul său. Meniul reunește ingrediente de calitate, puse în valoare cu măiestrie de chef Stephane – de la salate lejere la fructe de mare și deserturi onctuoase – presărate din belșug cu trufe, evident.

În spatele conceptului se află antreprenorul Ciprian Moldoveanu, cel care a preluat managementul Nordic Food. Specializate in importul, distributia si transportul de produse alimentare premium, Nordic Food si Nordic Logistic sunt in topul celor mai mari jucatori din piata de profil, cu un portofoliu de aprox. 2.500 de produse alimentare, distribuite catre segmentul Retail, HoReCa si Cofetarii.

"Mi-am dorit ca prin intermediul Truff&Moi și a preparatelor să aduc o parte din trăirile din călătoriile mele din Franța și Italia publicului din țara noastră, o călătorie culinară ambalată cu grijă și livrată în casele celor care ne aleg serviciile. Cred că sunt mulți români care apreciază rafinamentul unor preparate de înaltă clasă, curioși temerari ai experiențelor culinare. Pentru toți cei care știu să exploreze, gurmanzi autentici, foodies sau poate cei cărora le putem evoca gustul de acasă, pentru ei am creat Truff&Moi!”, spune Ciprian Moldoveanu.

Într-un interviu acordat wall-street.ro în urma cu doi ani, Ciprian Moldoveanu vorbea despre planurile Nordic Food de a se extinde în HoReca. „Odata cu preluarea managementului Nordic Food la inceputul anului, mi-am propus sa diversific cat mai mult activitatea grupului, mergand atat in aval, cat si in amonte. Imi doresc sa intram pe partea de opertor in sectorul HoReCa. Avem cunostintele necesare, oamenii si produsele potrivite, sprijinul furnizorilor nostri si ne-am dori sa aratam pietei cat de mult succes poti sa ai cu retetele si produsele pe care le propunem. Vrem sa deschidem mai multe tipuri de locatii in HoReCa prin care sa aratam cum functioneza solutiile oferite de noi”, spune Ciprian Moldoveanu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  În plină pandemie, managerul Nordic Food lansează un restaurant fine-dining care va livra acasă preparatele unui chef francez