Lectură de un minut

09 Aug 2018 - Știri și Noutăți

In Cluj-Napoca se deschide o noua unitate Pizza Hut Delivery

Abonează-te pe  

Pizza Hut Delivery continua procesul de extindere pe plan national si anunta inaugurarea unei locatii noi intr-un oras de provincie.

Aceasta este cea de-a doua unitate Pizza Hut deschisa in Cluj si este situata in incinta Centrului Comercial Cora, deschis pe bd. l 1 Decembrie 1918, nr. 142.

Odata cu aceasta inaugurare brandul ajunge sa aiba 19 locatii la nivel national.

Investitia pentru noul restaurant se ridica la 285.000 de euro, acesta dispunand de o suprafata de 88 de metri patrati. Pizza Hut Delivery ofera clientilor o gama diversificata de retete de pizza, paste, antreuri si multe alte preparate delicioase.

Clientii au posibilitatea de a comanda mancarea preferata prin intermediul aplicatiei de mobil Android si iOS, direct pe pagina oficiala Pizza Hut Delivery sau prin call center. De asemenea, clientii au la dispozitie multiple metode de plata, precum online payment, card bancar sau numerar.

Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery a declarat: „Ne bucuram sa anuntam deschiderea celei de-a 19-a locatie Pizza Hut Delivery in Romania. Hotararea de a deschide a doua unitate in Cluj-Napoca a fost sustinuta de faptul ca orasul este un punct important atat pentru business-ul romanesc, cat si pentru business-ul nostru, astfel ca cererea pentru produsele Pizza Hut cu livrare la domiciliu este intr-o continua crestere. Cu aceasta noua unitate vom putea acoperi intregul oras din punct de vedere al livrarii la domiciliu."

Citeste si:
Taco Bell deschide primul restaurant din Craiova, după o investiție de jumătate de milion de euro
Taco Bell deschide primul restaurant din Craiova, după o investiție de jumătate de milion de euro
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Cluj-Napoca se deschide o noua unitate Pizza Hut Delivery