Lectură de un minut

19 Apr 2018 - Știri și Noutăți

In Alba Iulia s-a deschis un restaurant Spartan

Abonează-te pe  

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat in Alba Iulia cea de-a 36-a unitate din reteaua dispusa la nivel national. In prima zi au fost aproape 1.000 de clienti, stabilindu-se un numar record raportat la evenimentele similare, organizate in centrul comercial Alba Mall.

Noua locatie are o suprafata de 125 metri patrati si are 16 angajati.

Reprezentantii Spartan anunta, pentru 2018, noi deschideri in zona de Vest a tarii: Sibiu, Bistrita, Timisoara sau Cluj-Napoca, dar si in Capitala.

Stefan Mandachi, CEO Strong MND, compania detinatoare a francizei Spartan a declarat: “Pentru noi este extrem de important ca am deschis primul restaurant Spartan din Alba Iulia, in anul in care se implinesc 100 de ani de la Marea Unire. Intrarea Spartan, o marca 100% romaneasca, pe piata din Alba Iulia in anul centenarului, are o incarcatura simbolica: suntem o marca autohtona care promoveaza valorile romanesti, toata carnea pe care o folosim provine din Romania, iar retetele cu specific grecesc au fost reinterpretate pentru a se potrivi pietei locale. Alba Iulia este un oras cu o foarte mare valoare istorica, culturala si unul dintre punctele de atractie turistica ale tarii, asa ca nu putem decat sa ne bucuram ca am ajuns si aici, in inima Romaniei! Extinderea in Sibiu, programata pentru anul acesta, va marca prezenta Spartan in majoritatea marilor orase ale Romaniei”.

Retail jobs

Printre produsele gatite in cadrul restaurantului se gasesc: Souvlaki si Gyros gatite dupa retete proprii, pyta pregatita pe loc si sosurile marca inregistrata, crispy de pui.

Am convingerea ca numarul mare de turisti care viziteaza anual Alba Iulia va contribui atat la succesul restaurantului, cat si la o mai mare popularizare a marcii in afara tarii”, a explicat Gabriel Melniciuc, Director General al Spartan Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Alba Iulia s-a deschis un restaurant Spartan