Lectură de un minut

25 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Impreună cu clientii sai, Lidl doneaza 250.000 de euro catre programul national Teach for Romania

Abonează-te pe  

In perioada 21 august – 3 septembrie, Lidl a desfasurat o campanie prin care orice produs din gama „Back to School” achizitionat a insemnat 1 leu redirectionat de Lidl catre Teach for Romania, un program national care sustine dreptul la educatie de calitate pentru copiii din intreaga tara. Suma totala donata este de 250.000 de euro.

Pentru ca toti copiii merita sanse egale la educatie, Lidl a colaborat cu clientii sai pentru a transforma cumparaturile pentru scoala in tot atatea ocazii de a sustine misiunea programului national Teach for Romania. In perioada 21 august – 3 septembrie, fiecare produs din gama „Back to School” achizitionat de clientii Lidl a insemnat 1 leu investit, adica donat pentru acelasi program. Campania s-a concretizat intr-o donatie totala de 250.000 de euro.

Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania a declarat: „Campania Back to School e o traditie pentru noi. Anul trecut, in aceeasi perioada, am donat catre Asociatia Little People cate 1 leu pentru fiecare produs din gama de rechizite achizitionat, pentru a raspunde unei probleme sociale acute - sanatatea. Anul acesta, prin campania Back to School, oferim sprijin educatiei, deoarece credem in capacitatea educatorilor de a pregati copii pentru un viitor mai bun, indiferent de mediul din care provin. Pentru ca echipa Teach for Romania faciliteaza schimbari pozitive reale, prin demersuri consistente in comunitati din toata Romania, ne-am dorit sa contribuim si noi la acest demers cu rezultate pe termen lung”.

Oportunitatea de a lucra impreuna cu Lidl este un exemplu de colaborare solida. Impreuna crestem impactul, asigurand profesorilor nostri, care sunt atat de angajati in misiunea lor, toate resursele disponibile pentru succesul lor in educarea viitorului, in aceasta tara. Angajamentul Lidl si Teach for Romania pentru educatie, dezvoltarea profesionala a profesorilor si implicarea comunitatii ne asigura ca trimitem persoane cu standarde foarte ridicate, ca modele pentru copiii nostri, in scolile din Romania“, a completat Corina Puiu, CEO Teach for Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Impreună cu clientii sai, Lidl doneaza 250.000 de euro catre programul national Teach for Romania