Lectură de 2 minute

14 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Importatorul de mobilier BrandsFurniture, un proiect al companiei de soluții de design interior DACCA, deschide un showroom în Cluj-Napoca, în urma unei investiții de un milion de euro

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Fondatorii și proprietarii companiei de soluții de design interior DACCA lansează un proiect internațional. BrandsFurniture, business-ul de import de mobilier, decorațiuni și finisaje premium, va deschide pe 16 iunie 2022 primul showroom din Cluj Napoca. Compania a lansat în 2022 și magazinul online brandsfurniture.com, deschis către cumpărători dar și designeri de interior și arhitecți ce amenajează spații publice și spații rezidențiale.

”Deschiderea showroom-ului nostru din Cluj Napoca, strada W.A. Mozart, nr. 16 vine ca o continuare firească a strategiei noastre de business pe piața din România, deoarece ne dorim să fim tot mai deschiși către segmente noi și dinamice de clienți. Domeniul de mobilier și decorațiuni evoluează în permanență și pe măsură ce societatea se schimbă și obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor se schimbă'', menționează Laura Seleș, fondator BrandsFurniture.

BrandsFurniture așteaptă la evenimentul de lansare din 16 iunie, de la ora 17.00, o comunitate de arhitecți și designeri de interior români, precum și parteneri internaționali, cu o gamă completă de produse premium pentru amenajări moderne și exclusiviste - mobilier, pardoseli, corpuri de iluminat, soluții acustice, decorațiuni și covoare - de la branduri de prestigiu la nivel global precum Kartell, Pedrali, Tom Dixon, Kristalia, Bolon, Bover Barcelona, Eva Solo, Normann Copenhagen, Louis de Poortere, Fletco, Forbo, Polyflor, Halo Design, Isku, Cube-Design, Green Furniture Concept și mulți alții.

Cei care nu vor putea ajunge la eveniment au la dispoziție magazinul online brandsfurniture.com unde vor descoperi o selecție amplă de produse de mobilier, decorațiuni, accesorii și finisaje. Pe site-ul brandsfurniture.com vor exista mood-board-uri din care clienții se pot inspira atunci când vor să amenajeze un spațiu pe cont propriu sau pur și simplu să se pregătească de întâlnirea cu un specialist, arhitect sau designer de interior.

BrandsFurniture oferă o gamă largă de servicii, de la consultanță specializată și proiectare, la suportul necesar implementării produselor și sistemelor, precum și documentația tehnică, certificări sau orice alte informații de natură tehnică.

BrandsFurniture este importator direct pe o gamă largă de produse din domeniul finisajelor și mobilierului, colaborând cu furnizori de prestigiu din întreaga lume precum ISKU, Kartell si Cuf Milano, Pedrali, Kristalia, Cube-Design, Bolon, Hallo Design, Eva Solo, Bover Barcelona, Green Furniture Concept, Fletco, Forbo Flooring, Intuitive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Importatorul de mobilier BrandsFurniture, un proiect al companiei de soluții de design interior DACCA, deschide un showroom în Cluj-Napoca, în urma unei investiții de un milion de euro