Lectură de un minut

03 Nov 2017 - Știri și Noutăți

IKEA si IKEA Foundation invita lumea sa se joace pentru o viata de zi cu zi mai buna

Abonează-te pe  

Pentru a sarbatori joaca, IKEA Foundation lanseaza campania anuala „Ne jucam pentru dreptul la joaca”. Astfel, pe 11 si 18 noiembrie 2017, magazinul IKEA din Baneasa introduce activitati interactive si invita copiii si adultii sa se bucure de joaca.

Campania „Ne jucam pentru dreptul la joaca” se desfasoara pentru al doilea an consecutiv si sprijina dreptul copiilor de a se juca.

Cu ajutorul unui fond de 45 milioane de Euro la nivel global, IKEA Foundation sprijina sase organizatii partenere: Handicap International, Salvati Copiii, Special Olympics, Room to Read, UNICEF si War Child, si isi doreste sa ii ajute pe cei mai vulnerabili dintre copii sa se joace in siguranta si sa se poata dezvolta la capacitatea lor maxima.

Per Heggenes, CEO IKEA Foundation a completat: „Din pacate, in foarte multe locuri din lume, contextele nefavorabile ii impiedica pe copii sa isi traiasca copilaria. Prin campania „Ne jucam pentru dreptul la joaca” vrem sa inlaturam barierele care impiedica joaca si dezvoltarea prin joc a unora dintre cele mai vulnerabile comunitati din lume, contribuind totodata la crearea unei miscari globale in jurul jocului.”

La nivel local, IKEA Romania va sprijini Asociatia MagiCAMP prin vanzarea jucariilor de plus din colectia SAGOSKATT 2017. MagiCAMP ajuta copiii diagnosticati cu cancer sa depaseasca prin joaca lupta lor cu boala si sunt alaturi de ei dupa depasirea acestei etape.

Asociatia incearca sa le redea copiilor unul dintre lucrurile care le lipsesc si care ii ajuta in dezvoltarea lor: joaca.

Pentru a sarbatori importanta jocului in viata de zi cu zi, magazinul IKEA din Baneasa va fi scena pe care vor debuta personajele de poveste preferate ale copiilor. Pe 11 si 18 noiembrie, in zona de canapele din showroom, actori costumati vor citi povesti din cartile pentru copii, vor anima vizitatorii si le vor propune sa isi formeze experiente de viata noi prin joaca.

Citeste si:
IKEA România nu va folosi banii de la buget pentru plata șomajului tehnic
IKEA România nu va folosi banii de la buget pentru plata șomajului tehnic

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA si IKEA Foundation invita lumea sa se joace pentru o viata de zi cu zi mai buna