Lectură de un minut

21 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Ikea retrage de pe piață un scaun rotativ. Ce problemă are acesta

Cristina Marin

Abonează-te pe  

IKEA recheamă scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, întrucât există riscul de cădere și vătămare

Sursa foto: unsplash.com

IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Rechemăm scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului, este precizat într-un comunicat de presă al companiei.

IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să îl returneze în orice magazin IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, se poate returna în orice magazin IKEA pentru o rambursare integrală a sumei plătite pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

Marcajul de nume și dată de pe produs se află sub scaun, ștanțat în materialul șezutului scaunului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ikea retrage de pe piață un scaun rotativ. Ce problemă are acesta