Lectură de un minut

12 Jan 2023 - Știri și Noutăți

IKEA recheamă anumite oglinzi de perete pentru reparare. Ce defect au acestea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 IKEA îndeamnă toți clienții care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit.
 

Sursa foto: unsplash.com

Accesoriile de fixare a oglinzilor s-au rupt, prin urmare compania transmite românilor să comande din nou dispozitivele de prindere.

Iată întregul mesaj al IKEA:

Siguranța clienților este prioritatea principală la IKEA. Așadar, anunțăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) și inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete.

Retail jobs

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute.

În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neașteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toți clienții care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit.

Puteți accesa www.IKEA.ro sau puteți contacta IKEA la (021-407.45.32) pentru a comanda numărul necesar de accesorii de fixare, de schimb, cu numărul de articol 139298/1.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această campanie de rechemare în vederea reparării.

Citeste si:
Amazon testează un abonament Prime mai ieftin
Amazon testează un abonament Prime mai ieftin

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA recheamă anumite oglinzi de perete pentru reparare. Ce defect au acestea