Lectură de un minut

01 Feb 2023 - Știri și Noutăți

IKEA începe recrutările în masă pentru magazinul său din Timișoara: peste 250 de posturi disponibile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

IKEA, retailer de mobilă pentru casă, a lansat programul de recrutare în masă, deschizând peste 250 de locuri de muncă în cadrul viitorului magazin IKEA Timișoara.
 

Sursa foto: unsplash.com

Compania a angajat deja aproximativ 50 de persoane pentru noul magazin, iar în prezent caută să recruteze încă 250. Există mai multe roluri disponibile în departamentele operaționale, precum vânzări, logistică, relații cu clienții, restaurant.

Ce conține pachetul salarial la IKEA

Colegii de la IKEA beneficiază de un pachet complet de beneficii, care include abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară parțială a cheltuielilor de transport, vouchere de vacanță, concediu de odihnă suplimentar, indemnizație suplimentară pentru turele de weekend și de noapte, bonusuri de performanță și planuri de pensie, în funcție de vechimea în cadrul companiei.

Magazinul IKEA Timișoara reprezintă următoarea etapă, după București, în planul de expansiune al IKEA România și IKEA Europa de Sud-Est.

IKEA își propune să deschidă magazinul din Timișoara în vara acestui an.

În prezent, Ikea deține două magazine în România, ambele în București: în Băneasa și Pallady. Anul viitor urmează să fie deschis cel de-al treilea, la Dumbrăvița, situat în proximitatea municipiului Timișoara.

Magazinul Ikea Băneasa a fost inaugurat pe 21 martie 2007, fiind urmat de magazinul Pallady - pe 24 iunie 2019. Cele două magazine pun la dispoziția clienților peste 9.500 de produse.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA începe recrutările în masă pentru magazinul său din Timișoara: peste 250 de posturi disponibile