Lectură de un minut

09 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Ikea lanseaza trei colectii noi de produse de iarna

Abonează-te pe  

Colectiile destinate sarbatorilor de iarna, VARMER si VINTERFEST, au ajuns in magazinele IKEA. Acestora li se alaturia si MARKERAD, una dintre cele mai asteptate colectii, creata in colaborare cu Virgil Abloh, urmand sa fie disponibila in Romania la inceputul lunii noiembrie.

 
Colectiile de decoratiuni de iarna de la Ikea includ:
  • VARMER: este o colectie cu adevarat personala, care a avut ca punct de plecare si inspiratie propriile familii si viata de zi cu zi. Astfel, indiferent daca iti vei petrece sezonul de iarna jucandu-te in zapada sau te vei bucura de soarele tropical. Aceasta aduce piese de mobilier si decoratiuni (dar nu numai) atragatoare, atemporale si functionale, concepute pentru toate tipurile de sarbatori, dar mai ales, pentru a sarbatori timpul petrecut impreuna.
  • VINTERFEST este inspirata de modalitati moderne de a sarbatori si de a reuni oamenii. Pe masura ce vei descoperi colectia, vei gasi forme vesele, indraznete, ce provin din mostenirea scandinava, care este simpla, dar bogata in modele. Colectia vorbeste prin materialele sale sustenabile, nuantele fresh de rosu, albastru si neutre.
  • MARKERAD este o colectie limitata, rezultatul unei colaborari de succes dintre IKEA si Virgil Abloh. Colectia combina intr-un mod aparte functionalitatea cu stilul modern urban si referintele culturale inalte. MARKERAD consta intr-o gama de produse avangardiste, care se orienteaza catre o viata fluida si contemporana, inclusiv un pat de zi, o masa, un scaun, o oglinda, un corp de iluminat, materiale textile, un dulap si accesorii; va fi lansata in Romania pe 2 noiembrie 2019.
Magazinele IKEA ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. INGKA Group detine si opereaza 423 de magazine in 52 de tari (31 August 2018).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ikea lanseaza trei colectii noi de produse de iarna