Lectură de 5 minute

09 Jun 2020 - Știri și Noutăți

FOTO IKEA lansează noi colecții, printre care mobilă cu boxe Wi-Fi integrate, corpuri de iluminat și mobilier pentru terase și balcoane

Andra Imbrea

IKEA, cel mai mare retailer home&deco, lansează noi colecții de produse inspirate din stilul de viață actual într-o perioadă confuză de tranziție din cauza pandemiei de coronavirus. Printre noile produse și soluții ce vin în întâmpinarea nevoilor din timpul vacanței de vară petrecute acasă se numără piese de mobilier cu boxe cu Wi-Fi intregrate, corpuri de iluminat și ghirlande luminoase, precum și mobilă pentru balcon sau terasă.

O cercetare IKEA arată că lunile dificile petrecute în casă au readus în atenție valoarea structurii în viața cotidiană. De asemenea, această perioadă i-a ajutat pe oameni să descopere importanța unor noi activități desfășurate acasă, activități care au contribuit la obținerea unei stări generale mai bune și a unui sentiment de control asupra întregii situații. Potrivit experiențelor trăite în cadrul familiilor observate pe parcursul studiului, aceste noi lecții ne vor ghida viața de acasă și pe parcursul următoarelor luni. Majoritatea vor alege să își urmeze planurile adaptate noului context, pe măsură ce vor descoperi un nou tip de confort atât în spațiul interior al casei, cât și în cel exterior.

Noua colecție IKEA de mobilă cu boxe cu Wi-Fi

În afară de lumină, sunetul este un factor care poate spori cu ușurință calitatea vieții de acasă. Ambele elemente sunt esențiale în crearea atmosferei potrivite în orice încăpere și, pornind de aici, IKEA a creat noua colecție SYMFONISK, în parteneriat cu Sonos.

Gama include două boxe cu Wi-Fi integrat, ce pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației mobile Sonos, dar și cu ajutorul unei telecomenzi. Boxele funcționează atât pe cont propriu, cât și grupate, astfel că orice colț al locuinței tale poate fi „ușor amenajat prin sunet”, iar muzica ta preferată se poate auzi simultan în mai multe camere.

Citeste si:
JYSK inaugurează un nou magazin în Fălticeni și ajunge la 89 de magazine în România

Raftul de cărți SYMFONISK cu boxă Wi-Fi a câștigat deja un premiu Red Dot la categoria Product Design. Produsul este versatil prin decor și economisește spațiu, pe deasupra.

În timp ce boxa-raft economisește spațiu și funcționează ca un articol versatil de decor, cu un design minimalist în culori neutre care îl fac să se potrivească oriunde, boxa-lampă este un produs gândit într-o manieră care depășește sfera esteticului high-tech.

Colecția va fi disponibilă în magazine de la începutul lunii iulieLampă costă 998 lei, raftul poate fi achiziționat la prețul de 599 lei, în timp ce telecomanda are prețul de 49,9 lei.

Citeste si:
Primul Zara Home din regiunea de nord-est se deschide în ansamblul Palas Iași

Noua colecție de corpuri de iluminat pentru balcon 

Indiferent dacă spațiul exterior din locuința ta constă într-o grădină asemănătoare unui parc, o verandă mică sau un balcon, o schimbare de decor te poate ajuta să profiți mai mult de razele soarelui sau să te bucuri de adierea blândă a serii după o zi toridă.

Gama SOLVINDEN oferă corpuri de iluminat și ghirlande luminoase care te vor ajuta să economisești energie și să reduci impactul asupra mediului. Articolele se alimentează prin intermediul unui panou care transformă lumina soarelui în electricitate. Produsele cuprinse în această colecție te vor ajuta să creezi o atmosferă fantastică în doar câteva minute; imaginează-ți, doar – un maraton de filme în grădina ta, într-o seară plăcută de vară, sub lumina caldă a ghirlandelor decorative SOLVINDEN.

Noua colecție de mobilă pentru terasă 

Chiar și un mic balcon de oraș merită puțină atenție, mai ales pe timpul verii, când se poate transforma într-un adevărat spațiu pentru destindere. Mesele și scaunele din gama TÄRNÖ sunt pliabile și durabile, întrucât sunt confecționate din lemn provenit din păduri administrate responsabil și oțel acoperit cu un strat din pudră poliesterică. De asemenea, poți opta pentru produsele din colecția ASKHOLMEN, care sunt cel puțin la fel de eficiente când vine vorba despre economisirea spațiului.

În final, SOLBLEKT este o colecție limitată, inspirată din vacanțe de demult, modele tropicale și filme cu Wes Anderson. Această gamă oferă soluții flexibile pentru spațiul exterior al locuinței tale și te ajută să-ți creezi propria oază de relaxare urbană – fie în parc, pe acoperiș, în curtea din spatele casei sau pe terasă. Poți alege dintre diverse produse, precum o umbrelă, un șezlong, un balansoar, un rucsac de ratan, un coș frigorific, un hamac, prosoape de plajă, perne și multe altele. Schema populară de culori a articolelor, dar și modelele îndrăznețe îți vor transmite un sentiment plăcut, specific vacanțelor de vară.

Magazinul IKEA Băneasa a fost inaugurat pe 21 martie 2007, fiind urmat de magazinul Pallady, care și-a întâmpinat primii vizitatori pe 24 iunie 2019. Cele două magazine pun la dispoziția clienților peste 9,500 de produse funcționale și accesibile, astfel încât cât mai mulți oameni să își poată permite să aibă o locuință primitoare și confortabilă. Pentru a aduce articolele brandului cât mai aproape de cât mai mulți oameni, IKEA a deschis centre de livrare în Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. În timpul anului fiscal 2019 (01.09.2019-31.08.2019), magazinele IKEA din România au primit peste 3,6 milioane de vizitatori, în timp ce website-ul www.ikea.ro a înregistrat peste 22 de milioane de accesări.

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO IKEA lansează noi colecții, printre care mobilă cu boxe Wi-Fi integrate, corpuri de iluminat și mobilier pentru terase și balcoane