Lectură de un minut

18 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Ikea a obtinut autorizatia de constructie pentru al doilea magazin in Capitala

Abonează-te pe  

IKEA South-East Europe a finalizat procesul de autorizare inainte de a incepe constructia magazinului IKEA care va fi deschis pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, Bucuresti. Autorizatia de Construire pentru cel de-al doilea magazin IKEA din Capitala a fost eliberat ieri de Primaria Sectorului 3.

Compania si-a propus inceperea lucrarilor de constructie in curand, planurile de finalizare fiind programate pana la finalul anului 2018.

Cel de-al doilea magazin IKEA din Bucuresti va avea o suprafata construibila de aproximativ 37.000 mp (GBA), devenind astfel cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est la data deschiderii.

IKEA Pallady va respecta cele mai recente, avansate si inalte standarde in ceea ce priveste proiectarea si va aplica standarde de construire si principii operationale de business inovatoare si sustenabile.

ikea bucuresti

Vladislav Lalic, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe a declarat: „Ne bucuram sa anuntam ca am obtinut autorizatia de construire a celui de-al doilea magazin IKEA din Romania si ca vom incepe lucrarile pentru noul magazin in curand. Dorim sa le multumim reprezentantilor Primariei Sectorului 3 si Primariei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu si colaborarea excelenta. Pentru ca am obtinut deja Autorizatia de Construire pentru amenajare si sistematizare teren si imprejmuire provizorie in luna septembrie, constructorul general a inceput pregatirea terenului si imprejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady”.

Deschiderea IKEA Pallady este un pas important pentru a face gama IKEA mai accesibila celor mai multi oameni din Romania si pentru a-i inspira sa faca schimbari mici care le vor face viata mai buna, mai usoara si mai placuta – in toata casa.

Citeste si:
IKEA recheamă anumite oglinzi de perete pentru reparare. Ce defect au acestea
IKEA recheamă anumite oglinzi de perete pentru reparare. Ce defect au acestea
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ikea a obtinut autorizatia de constructie pentru al doilea magazin in Capitala