Lectură de un minut

02 Aug 2019 - Știri și Noutăți

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online in vestul Bucurestiului

Pe 1 august, de la ora 10.00, Punctul de Colectare IKEA Bucuresti si-a deschis oficial portile, acesta fiind al patrulea astfel de centru din Romania. Situat la parterul Mall Plaza din Bulevardul Timisoara, numarul 26, noul centru de colectare a comenzilor online va face experienta cumparaturilor la IKEA si mai convenabila pentru clientii din vestul Bucurestiului si imprejurimi.

La punctul de colectare, clientii vor putea sa-si achizitioneze produse pe care le-au comandat anterior pe site-ul www.IKEA.ro, din magazinele IKEA Baneasa sau Pallady ori prin telefon.

Costul livrarii la punctul de colectare este de numai 19 lei pentru coletele sub 30 kg si 49 lei pentru pachetele mai mari decat greutatea respectiva. Clientii isi vor putea ridica personal produsele de luni pana duminica de la 10:00 la 22:00.

 
Ne bucuram sa fim aproape de si mai multi oameni din Bucuresti si Romania prin intermediul centrului de colectare din Bucuresti, la doar cateva saptamani de la deschiderea magazinului Pallady si a centrului de colectare din Constanta. Aceasta facilitate reprezinta un pas important in planurile noastre de a crea un mediu multi-channel in tara, cu formate noi care sa faca solutiile noastre de amenajare a locuintei la preturi mici si mai accesibile pentru clientii romani, oriunde s-ar afla,” a spus Violeta Nenita, Store Manager IKEA Baneasa.
 
 
 
Procesul de comanda este simplu si se realizeaza in doua etape:
  • in primul rand, clientii comanda produse pe site, dintr-unul din magazinele noastre sau prin telefon, si aleg optiunea de ridicare din Centrul de Colectare din Bucuresti.
  • in momentul in care comanda ajunge la punctul de colectare, clientul primeste un mesaj prin care este anuntat ca produsele sunt disponibile si ca pot fi preluate in urmatoarele trei zile, in timpul orelor de program.
 
Clientii care isi doresc sa beneficieze de serviciul de livrare la domiciliu pot face acest lucru, taxele de livrare ramanand aceleasi. Achizitionarea de produse fizice nu este posibila in punctul de colectare.
 
IKEA are in plan sa deschida un centru de colectare in Iasi.
 
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online in vestul Bucurestiului