Lectură de 2 minute

27 Jun 2016 - Știri și Noutăți

La Iasi s-a inaugurat cel mai nou magazin de bricolaj

Abonează-te pe  

Leroy Merlin a inaugurat pe 24 iunie cea mai noua locatie, in Iasi. Sute de cumparatori s-au adunat de la primele ore pentru a fi prezenti la deschiderea unitatii.

 

Leroy Merlin este unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel mondial si unul din liderii pietei de bricolaj din Romania. Continuand expansiunea in zona Moldovei a deschis pe 24 iunie primul magazin din Iasi - al paisprezecelea din retea, cu o suprafata de 13.000 de metri patrati. Acesta este situat pe Calea Chisinaului, nr 23.

Cele mai vandute produse au fost aparatele de aer conditionat, astfel ca in doar cateva minute de la deschidere, zeci de astfel de produse au fost achizitionate. Iesenii au fost interesati si de masinile de gaurit. Decoratiunile au fost un alt punct de atractie pentru cumparatori.

Vedeti mai jos fotografii cu noua unitate Leroy Merlin din Iasi:

Oferta cu care retailerul a venit in intampinare numara aproape 28.000 de produse de calitate, cu preturi adaptate la puterea de cumparare a tuturor clientilor, astfel incat fiecare sa poata avea acces la cele mai bune solutii pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuintei si a gradinii. Se pune la dispozitie o gama variata de materiale de constructii, corpuri de iluminat si instalatii sanitare, termice sau de incalzire.

Magazinul Leroy Merlin din Iasi va oferi clientilor sai servicii de livrare expres, descarcare la usa clientului, finantare, retur marfa in termen de 90 de zile de la cumparare, inchiriere unelte pentru care nu se percepe garantie, post vanzare, debitare lemn, mixare vopsea..

Directorul general Leroy Merlin Romania, Frédéric Lamy, a fost prezent la inaugurare a declarat: „Asa cum am promis, vom finaliza in timp util procesul de rebranding al retelei de magazine achizitionate, pentru ca ne dorim ca un numar cat mai mare de romani sa plateasca mai putin pentru produse de bricolaj de calitate si servicii impecabile. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara deschiderea unui magazin in Iasi, acest oras fiind un pol important in regiunea Moldovei, o zona in care credem si care detine un mare potential de dezvoltare in viitor. Ultimii 3 ani au marcat un trend de crestere semnificativ pentru acest oras si credem ca in urmatorii 5, cresterea zonei va fi exponentiala. Vom fi alaturi de ieseni in dezvoltarea orasului si a intregii regiuni.”

Citeste si:
Lanțul internațional de restaurante BURGER KING va deschide prima sa locație din Iași în ansamblul Palas
Lanțul internațional de restaurante BURGER KING va deschide prima sa locație din Iași în ansamblul Palas

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La Iasi s-a inaugurat cel mai nou magazin de bricolaj