Lectură de 2 minute

12 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Idei de cadouri în ParkLake: ce am putea oferi diferit de acest Crăciun

Cristina Marin

Abonează-te pe  

În luna decembrie, ParkLake a pregătit un program special, cu ateliere și spectacole inedite pentru cei mici, surprize pentru cei dragi, dar și carduri cadou pentru sesiuni de shopping. Iată ce puteți găsi în mall. 

Sursa foto: Park Lake

Christmas Gift Card

Puteți alege unul dintre cardurile în valoare de 100 lei, 300 lei sau 500 lei, disponibile la biroul de informații din ParkLake.

Crăciun de Poveste în ParkLake

În perioada 16-23 Decembrie, ParkLake se transformă în atelierul lui Moș Crăciun. În intervalul 16:00-20:00, în Main Square, să iei parte la Ateliere Lego, Ateliere de Creație, Ateliere de Fulgi de Nea, Spectacol de teatru muzical în minunata lume ”Frozen”, Spectacol cor ”Cor cu Dor”, Atelier de Origami și multe alte surprize au loc pentru cei mici.
În plus, Moș Crăciun așteaptă în ParkLake pe 16, 19, 20, 21, 22 și 23 decembrie în intervalul 16:00-20:00, pe 17 și 18 decembrie în intervalul 14:00-18:00, dar și pe 24 Decembrie de la 13:00-17:00.

Îndeplinește și tu o dorință!

De peste 30 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă, necondiționat și gratuit, servicii de îngrijire paliativă pacienților care suferă de boli incurabile. Anul acesta, alătură-te campaniei ”Îndeplinește și tu o dorință”, susținută de ParkLake, și oferă-i o bucurie unei persoane care are nevoie de tine.

În perioada 16-23 Decembrie, ParkLake, alături de HOSPICE Casa Speranței, te invită la stand-ul dedicat din centrul comercial, unde poți câștiga numeroase premii și, în același timp, poți îndeplini o dorință printr-o donație de doar 30 de RON.

Retail jobs

Banii strânși la finalul campaniei se vor transforma în servicii medicale oferite la standarde profesionale și umane înalte — zile de internare, sesiuni de îngrijire la domiciliu, intervenții în policlinică — pentru pacienții cu boli incurabile aflați în grija HOSPICE Casa Speranței.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Idei de cadouri în ParkLake: ce am putea oferi diferit de acest Crăciun