Lectură de 4 minute

24 Mai 2022 - Știri și Noutăți

IC Events, platforma InternetCorp care aduce evenimentele în era digitală, trece la un nou nivel

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lansată în iunie 2020, platforma IC Events a InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online, îmbracă haine digitale noi, duce experiența evenimentelor offline și în format hibrid la un nou nivel și se extinde pe plan internațional.

Soluția business-to-business pentru zona de evenimente online și în format hibrid a InternetCorp a evoluat constant de la momentul lansării până în prezent. Echipa formată din specialiști, cu peste un deceniu de expertiză în zona de evenimente, a transformat feedback-ul comunității de business, adunate în jurul proiectului, într-o experiență cât mai intuitivă și adaptată nevoilor aduse de schimbările obiceiurilor de consum în materie de instrumente digitale.

De asemenea, odată cu intrarea în acționariatul InternetCorp a grupului paneuropean de media și marketing Primavera Digital Group(PDG) din Finlanda, în primul trimestru al anului trecut, s-au pus bazele extinderii accelerate la nivel internațional a platformei IC Events.

IC Events, o singură platformă pentru toate nevoile de promovare și networking ale companiei tale

Noua variantă a platformei IC Events folosește o abordare SaaS (Software as a Services) și se concentrează pe o experiență interactivă la 360 de grade pentru a le permite partenerilor să folosească la maximum potențialul evenimentelor pe care le organizează, fie că vorbim de întâlniri private de business, lansări de produse sau servicii, conferințe de presă sau crearea de comunități.

Categoriile ”Community”, ”Product Launch” și “We are Conference”, ale căror beneficii pot fi regăsite pe site-ul platformei AICI, sunt gândite să ofere o experiență end-to-end pentru fiecare tip de eveniment, indiferent de nevoile partenerului, iar serviciile de Design și Video oferite de echipa de experți a platformei pot oferi o abordare completă pentru toate tipurile de activități online sau hibride ale unei companii.

“Suntem extrem de bucuroși să intrăm într-o perioadă de creștere și extindere susținută prin lansarea unui modul nou de tip SaaS al platformei IC Events. Punem în lumină cele mai importante proiecte pe care le-am construit în decursul ultimilor luni alături de clienții noștri și a unor pachete de servicii de Design și Video care vor garanta experiențe digitale fară cusur în rândul publicului țintă. Luând în considerare nevoile de proiecte integrate de marketing și PR, am lansat o nouă abordare și țintim piețele externe cu convingerea că platforma IC Events este o unealtă de nelipsit din arsenalul de comunicare al unui brand”, declară Liana Nicolae, Project Manager IC Events.

"Din 2009, când am lansat divizia de evenimente și le-am făcut pe primele, până în zilele noastre, întregul ecosistem s-a schimbat. Trăim o paradigmă nouă accelerată mai ales de limitările din timpul pandemiei cărora a trebuit să le găsim o soluție în cel mai scurt timp, dar am ales să vedem toată agitația ultimilor ani ca o oportunitate de a ne contura și mai mult planurile în aceasta direcție. Lansarea modului SaaS în paralel cu relansarea site-ului fac parte din direcțiile strategice de dezvoltare atât în țară cât și în afara ei. Alături de o echipă fantastic de versatilă, de profesionistă și de curajoasă atunci când vine vorba de adaptarea la nou, facem încă un pas în sprijinul partenerilor noștri, cu soluții complete care să acopere necesitățile lor de comunicare și nu numai", precizează Raluca Mateiu, CEO InternetCorp.

Procesul de utilizare a platformei a devenit din ce în ce mai intuitiv, inclusiv pentru cei care iau contact pentru prima dată cu crearea evenimentelor online sau hibrid. Aceștia au parte de o experiență end-to-end seamless, generarea unui program, a unei liste de speakeri și crearea unei identități vizuale fiind la câteva click-uri distanță.

Citeste si:
Zalando a creat o secțiune specială pentru branduri de lux în platforma sa
Zalando a creat o secțiune specială pentru branduri de lux în platforma sa

De asemenea, pentru o experiență completă, aceștia au la îndemână și serviciile de Design, Video și consultanță în zona de organizare a evenimentelor, oferite de către echipa InternetCorp, formată din specialiști cu peste un deceniu de expertiză în domeniu.

Plecând de la instrumentele pentru livestream, webinarii, ateliere și paneluri de dezbateri, până la Social Lounge, Zona Expo cu standuri virtuale și opțiunea de Networking 1 to 1, platforma IC Events a reușit să redea în peste 60 de evenimente hibride și online, o experiență completă pentru cei peste 10.000 de utilizatori.

Zona Expo propune crearea de pagini complete pentru companii sau servicii cu posibilitatea de a intra LIVE direct din standul expo, de a prezenta documente relevante pentru public, galerii și prezentări, dar și de a programa sesiuni video cu vizitatorii prin intermediul unui calendar.

Una dintre opțiunile cu care am plecat la drum, schimbul de cărți de vizită virtuale prin e-mail, și-a câștigat locul în topul celor mai preferate funcționalități, cu mii de interacțiuni în cadrul fiecărui eveniment.

Descoperiți tot ceea ce IC Events are de oferit și urmăriți evenimentele găzduite pe platformă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IC Events, platforma InternetCorp care aduce evenimentele în era digitală, trece la un nou nivel