Lectură de un minut

15 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Hugo Boss deschide primul magazin de haine din afara Capitalei 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hugo Boss va fi noua destinație de fashion exclusivistă ce va aduce produsele sale aproape de publicul din regiunea de nord-est a țării. Renumitul retailer va inaugura primul magazin din afara Capitalei la Iași, al patrulea din România.

Sursa foto: Palas Iași

Palas Iași este destinația preferată în materie de shopping din regiunea nord-est, atât pentru clienți, cât și pentru brandurile de top și se află într-un proces de reconfigurare, ce va conduce la actualizarea ofertei de branduri și servicii.

Astfel, Hugo Boss va deschide la Iași primul său magazin din afara Capitalei, pe o suprafață de peste 200 mp.

Iubitorii brandului Hugo Boss vor putea să se bucure de o experiență completă, pentru că în noua locație vor găsi atât articole vestimentare pentru bărbați, cât și accesorii. Piesele acoperă diverse stiluri, de la cel business, la cel casual, oferind combinația potrivită de elemente pentru o garderobă în ton cu aspectele vieții moderne.

Tot în acest an, în Palas Iași se vor inaugura alte patru locații în premieră pentru regiune.

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă una dintre cele mai mari investiţii de regenerare urbană din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 310 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 270 de magazine, opt clădiri de birouri clasa A (peste 130.000 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4*, restaurante și cafenele tematice, parc de 5 hectare, carusel și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Palas înregistrează anual peste 20 milioane de vizite, inclusiv din Republica Moldova.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hugo Boss deschide primul magazin de haine din afara Capitalei