Lectură de 2 minute

22 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Hrană pentru patruped în mai puțin de 60 de minute. Animax este acum disponibil pe Glovo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

117 locații ale retailerului Animax din 52 de orașe sunt acum disponibile în platforma Glovo. Clienții pot alege dintr-o sortimentație de peste 7000 de produse pentru animale de companie, cu livrare rapidă, sub 60 de minute.

Sursa foto: Unsplash

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, oferă de acum utilizatorilor posibilitatea de a comanda produse pentru animale de companie de la retailerul Animax.

Astfel, utilizatorii aplicației din 52 de orașe din țară pot alege din peste 7000 de produse pentru animalele de companie din 117 magazine ale retailerului român de produse pentru animale de companie.

Din secțiunea “Magazine” a platformei, clienții Glovo vor putea alege din nouă categorii de produse precum hrană, culcușuri, accesorii de îngrijire și igienă, jucării, accesorii vestimentare pentru câini, pisici, dar și produse dedicate pentru păsări, pești, reptile sau rozătoare, iar produsele vor fi livrate în mai puțin de 60 de minute.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale,
supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.


Animax, parte a Pet Network International – grup de companii specializate în comercializarea de bunuri și servicii pentru animalelele de companie – a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț de profil din România, având deschise în prezent 124 magazine. Primul magazin Animax a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hrană pentru patruped în mai puțin de 60 de minute. Animax este acum disponibil pe Glovo