Lectură de un minut

23 Aug 2016 - Știri și Noutăți

Gama de produse BOSCH Professional va fi comercializata la Hornbach

Abonează-te pe  

Pentru a diversifica varietatea de produse comercializate, retailerul de bricolaj Hornbach aduce in plus departamentului de scule, unelte, masini profesionale si accesorii, produse din linia de produse Bosch Professional. Acestea erau disponibile pana acum exclusiv comertului de specialitate.

 

Retailerul Hornbach este unul dintre principalii comercianti pe piata locala a materialelor de constructii, bricolaj sau articole pentru gradina. Acesta va include in sortimentatia permanenta produse din gama Bosch Professional, devenind astfel prima retea care pune la dispozitie produsele companiei.

Cumparatorii vor avea astfel ocazia sa achizitioneze din cadrul celor sase magazine Hornbach produse profesionale. Odata cu includerea produselor Bosch Professional in unitatile Hornbach, clientii vor putea alege din aproape 100 de produse.

Acestia vor avea la dispozitie atat powertools (ciocane electrice, masini de gaurit, slefuitoare, polizoare, masini de insurubat, repercutoare, ferastraie electrice), cat si accesoriile necesare pentru slefuire, daltuire, insurubare, gaurire, lustruire sau pentru freze.

bosch proffesional

Directorul General Hornbach Romania, Mugurel-Horia Rusu, a declarat: „In ultimii ani, datorita sortimentului extins, a serviciilor adaptate perfect cerintelor concrete, a stocurilor constituite inteligent si a celui mai bun raport pret-calitate, Hornbach a reusit sa atraga tot mai multi clienti profesionisti din sectorul mestesugaresc si din industria constructiilor. Odata cu listarea in magazinele noastre a produselor BOSCH Professional vom extinde sortimentul din departamentul de masini si unelte (...) Odata cu introducerea noilor produse in sortimentul nostru, am organizat impreuna cu echipa BOSCH si o serie de cursuri de instruire pentru consultantii nostri, astfel incat acestia sa poata oferi clientilor cea mai buna consiliere“.

Fondata in anul 1877, compania Hornbach are in prezent deschise 154 de magazine in noua tari europene (Cehia, Suedia, Austria, Germania, Olanda, Romania, Luxemburg), iar 6 dintre aceasta sunt in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Citeste si:
Star Stone finalizează o investiție de 1,3 milioane de euro într-o nouă linie de producție și dublează capacitatea de pavaje
Star Stone finalizează o investiție de 1,3 milioane de euro într-o nouă linie de producție și dublează capacitatea de pavaje
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gama de produse BOSCH Professional va fi comercializata la Hornbach