Lectură de 2 minute

11 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Hornbach deschide în vară al optulea magazin din România, în Cluj-Napoca, unde angajează 120 de persoane

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre retailerii care activează în zona materialelor de construcții și grădinărit, deschide noul magazin din Cluj în vara aceasta, unde recrutează 120 de persoane. 

Noul magazin din Cluj al retailerului german este dezvoltat pe un teren de aproximativ 4,10 ha și va acoperi o suprafață construită totală de aproximativ 11.400 mp. Dezvoltarea are o suprafață drive-in de 2.980 mp și o suprafață verde de aproximativ 6.142 mp și 335 de locuri de parcare.

Unitatea, situată pe strada Plevnei, nr. 1-7, este al cincilea magazin DYI Hornbach în afara Bucureștiului și al optulea care se deschide în țară.

Cum se desfășoară procesul de angajare la Hornbach

Candidații parcurg un preinterviu telefonic și trei interviuri față în față.

În ceea ce privește principalele calități ale viitorilor angajați Hornbach, comunicarea asertivă, deschiderea și devotamentul, alături de implicarea în interacțiunea cu clienții sunt pe primele locuri. De asemenea, în magazinele Hornbach tinerii lucrează alături de cei în vârstă, cei experimentați alături de cei în curs de instruire.

Dezvoltarea proiectelor Hornbach

Managerul de proiect Optim Project Management a livrat către retailer și magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea în toamna anului trecut. Întregul proiect a constat în diligență tehnică, proiectare generală, autorizare, management de proiect, managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM.

Optim Project Management este compania care a fost numită de Hornbach România la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, potrivit unui comunicat de presă. Firma deține peste 200 de produse în portofoliu și acoperă toate sectoarele industriei imobiliare - industrial, birouri, retail, HoReCa, divertisment, medical și rezidențial.

Retaierul de bricolaj și-a majorat vânzările cu 15,4%, în anul financiar 2020/2021, atingând valoarea de 5,5 miliarde de euro și raportează o creștere o businessului online.

Citeste si:
Hornbach caută angajati: ce salarii pune la bătaie retailerul  
Hornbach caută angajati: ce salarii pune la bătaie retailerul  

Hornbach deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach deschide în vară al optulea magazin din România, în Cluj-Napoca, unde angajează 120 de persoane