Lectură de 3 minute

13 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Hornbach deschide magazinul din Cluj în urma unei investiții de 27 milioane euro și vrea să inaugureze o nouă unitate în Constanța

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcții și grădinărit, se extinde pe piața din România și inaugurează pe 15 iulie al optulea magazin, la Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 27 de milioane de euro, ceea ce duce suma totală investită de companie la peste 202 milioane de euro. Retailerul vrea să pună pe hartă un nou magazin în Constanța.

„Investiția totală în noul nostru magazin s-a situat la 27 milioane de euro, sumă ce include și stocul inițial de marfă. Astfel, prin inaugurarea acestui magazin, investițiile totale ale companiei în România au ajuns la 202,2 milioane de euro“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

Decizia de a deschide un nou magazin în Cluj-Napoca a fost determinată de faptul că acesta este un oraș cu peste 300.000 de locuitori, cu o evoluție economică pozitivă și cu un potențial constant de atragere a fondurilor europene, în ultimii ani. De asemenea, zonele limitrofe aflate în plină dezvoltare au reprezentat un aspect important ce a cântărit în strategia de expansiune.

Magazinul Hornbach Cluj-Napoca este amplasat pe un teren de 4,1 hectare și are o suprafață totală de circa 23.000 de metri pătrați. Acesta cuprinde și zone speciale, așa cum este cazul celei dedicate produselor de Grădină și ZOO ce ocupă un spațiu de 5.200 metri pătrați, dar și zona de Drive In, cu o suprafață de 6.900 de metri pătrați.

Hornbach Cluj, deschidere pe 15 iulie

Unitatea are departamente pentru un sortiment de produse destinate construcției sau amenajării unei locuințe și nu numai, de la produse electrice, materiale de construcții, feronerie, gresie și pardoseli, până la decorațiuni interioare, un centru de înrămări tablouri și unul de mixat vopsele și o expoziție cu articole destinate băilor.

În această unitate se vor oferi și servicii de consiliere profesională din partea celor 120 de angajați, dar și servicii de montaj, debitare lemn, confecționare perdele, înrămări tablouri și transport.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești

De altfel, pe lângă magazinul fizic, clienții din Cluj-Napoca și din toată țara au acces la un sortiment de produse și în magazinul online, accesând site-ul www.hornbach.ro.

„Inaugurarea noului nostru magazin reconfirmă faptul că România este una dintre piețele atractive pentru dezvoltarea Grupului Hornbach la nivel internațional. De asemenea, ne continuăm strategia de extindere prin deschiderea de magazine de mari dimensiuni în orașe din țară unde autoritățile dau dovadă de o implicare ridicată în dezvoltarea comunității și vizăm inaugurarea unei noi locații în Constanța, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Hornbach program

Noul magazin Hornbach, situat pe Strada Plevnei, nr. 1-7, va fi deschis pentru public începând cu data de 15 iulie și, precum celelalte locații din rețea, va avea program de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 21.00, și duminica, de la 08.00 la 19.00. În ceea ce privește zona Drive-In, aceasta va fi deschisă de luni până sâmbătă, între 07.00 și 21.00, iar duminica în intervalul 08.00 – 19.00.

Hornbach deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach deschide magazinul din Cluj în urma unei investiții de 27 milioane euro și vrea să inaugureze o nouă unitate în Constanța