Lectură de un minut

30 Jun 2017 - Știri și Noutăți

Hornbach va deschide un magazin online - cand este programata inaugurarea

Abonează-te pe  

Retailerul Hornbach aniverseaza 10 ani pe piata din Romania. In prima jumatate a anului 2018 compania germana planuieste sa deschida un magazin online unde se vor pune la vanzare produsele de bricolaj si Do It Yourself din magazine.

 

Directorul general al Hornbach Romania, Mugurel-Horia Rusu a declarat: “Timpurile se schimba, apare tehnologia. Vom deschide un magazin online in Romania in 2018, in prima jumatate a anului.” - potrivit news.ro

Printre alte precizari facute in cadrul conferintei de presa cu ocazia aniversarii de un deceniu a retailerului, compania a anuntat ca extinderea pe piata romaneasca continua, urmand ca in viitor sa se inaugureze unitati in judetele Cluj-Napoca, Iasi sau Constanta.

In acest moment Hornbach are deschise sase magazine la nivel national (trei sunt in Capitala si trei in Brasov, TImisoara, Sibiu). Investitiile totale in aceste locatii insumeaza 145 de milioane de euro. In magazine sunt disponibile peste 60.000 de articole.

Magazinul online care este programat la deschidere pentru prima jumatate a anului 2018 va pune la vanzare peste 120.000 de articole, livrarea fiind disponibila la nivelul intregii tarii. Printre obiectivele urmarite se numara oportunitatea de a pune la dispozitie informatii complete, dar si ocazia de a se face cumparaturi practice de acasa. Platforma va fi asemanatoare cu cea din Germania.

Sursa foto: facebook.com Hornbach

Citeste si:
Arabesque inaugurează cea mai mare platformă logistică din țară, după o investiție de 25 de milioane de euro
Arabesque inaugurează cea mai mare platformă logistică din țară, după o investiție de 25 de milioane de euro
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach va deschide un magazin online - cand este programata inaugurarea