Lectură de 2 minute

15 Jan 2024 - Știri și Noutăți

HONOR lansează în România smartphone-ul cu ecran rezistent Magic6 Lite

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul global de tehnologie HONOR lansează noul smartphone HONOR Magic6 Lite, cea mai recentă adiție din seria Magic. 

Sursa foto: Honor

Display Ultra-bounce Anti-drop

Datorită tehnologiei HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop, display-ul HONOR Magic6 Lite are o rezistență și o durabilitate remarcabile. Certificat de SGS cu Five Star Overall Drop Resistance, acest display utilizează o tehnologie avansată de amortizare, cu ajutorul unor materiale nou dezvoltate, crescând capacitatea de absorbție a șocurilor cu până la 1,2 ori. Astfel, asigură o rezistență maximă din orice unghi, chiar și în cazul căderilor de la o înălțime de 1,5 metri2.


Sistem de trei camere pentru fotografii impresionante

HONOR Magic6 Lite se remarcă printr-un sistem de camere triple format dintr-o cameră ultra-clară de 108MP, o cameră ultra-wide de 5MP și o cameră macro de 2MP5. Camera ultra-clară de 108MP este echipată cu un senzor generos de 1/1,67 inch și o diafragmă mare de f/1,75, permițându-i să capteze mai multă lumină și să producă imagini vibrante. De asmenea, camera oferă o calitate optică înaltă cu un zoom 3X și un mecanism remarcabil de captarea mișcării6 , producând instantanee clare cu detalii impresionante.

Pe lângă camera principală, camera ultra-wide de 5 MP oferă un câmp vizual de 110°, ideal pentru a surprinde peisaje extinse, fotografii de grup sau capodopere arhitecturale. HONOR Magic6 Lite dispune, de asemenea, de o cameră macro de 2MP cu o distanță minimă de focalizare de 4 cm, ce permite utilizatorilor să capteze imagini detaliate și clare de aproape.


Design, prețuri și disponibilitate

HONOR Magic6 Lite se mândrește cu un design elegant și modern, fiind disponibil în trei variante de culoare13 - Sunrise Orange, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 ianuarie 2024, poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț de vânzare recomandat de 1799 lei.

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Compania oferă o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile, potrivite pentru fiecare buget.

Citeste si:
Ce caracteristici are noul telefon HONOR Magic V2
Ce caracteristici are noul telefon HONOR Magic V2
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HONOR lansează în România smartphone-ul cu ecran rezistent Magic6 Lite