Lectură de un minut

12 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Magazinul Homelux dă startul reducerilor de vară: mobilier și decorațiuni cu discount de până la 80%

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul Homelux anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse pentru casă și grădină, în perioada 13 august - 2 septembrie. Reducerile se aplică atât în cele trei magazine (DN 1 Value Centre București, Ploiești, Focșani), cât și online, pe www.homelux.ro.

În cadrul campaniei de reduceri sunt incluse obiecte de mobilier și decorațiuni pentru casă, precum și piese pentru terasă și grădină. Produsele sunt în stil modern, clasic, etnic și romantic.

Capul de afiș al campaniei îl dețin corpurile de iluminat, care au un discount de până la 80%. Urmează mobilierul de exterior, mesele și paturile, reduse cu până la 50%, piesele de mic mobilier, până la 40%, lenjeriile de pat, până la 35%, covoarele, până la 25%, și canapelele, aflate la discount de până la 15%. Din campanie nu lipsesc trollerele, ce pot fi cumpărate cu până la 40% reducere.

Reduceri la Homelux în luna august

Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design. Compania are în momentul de față trei magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul Homelux dă startul reducerilor de vară: mobilier și decorațiuni cu discount de până la 80%