Lectură de un minut

10 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Homelux dă startul reducerilor de vară. Retailerul are mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Pe parcursul lunii iunie magazinul Homelux anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse pentru casă și grădină. Reducerile se aplică atât în cele trei magazine (DN 1 Value Centre București, Ploiești, Focșani), cât și online.

Până pe 30 iunie magazinul Homelux desfășoară o campanie de reduceri pentru vară. Discounturile se aplică tuturor categoriilor de produse din portofoliul companiei: de la mobilier și decorațiuni la textile, accesorii servire masă, corpuri de iluminat, piese pentru terasă și grădină.

Printre cele mai notabile produse aflate în campanie se numără decorațiunile – reduse cu până la 80%, canapelele - până la 45% reducere, scaunele – până la 49% reducere și corpurile de iluminat – până la 75% reducere.

Produsele sunt grupate pe stiluri de amenajare (modern, clasic, etnic și romantic), astfel încât să facă alegerea clienților cât mai ușoară. Colecțiile sunt compuse de designerii de interior Homelux, iar piesele deservesc unei game cât mai variate de necesități și sporesc semnificativ confortul de acasă.

Homelux este un retailer de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic. Compania are în momentul de față magazine în locațiile: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6), și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux dă startul reducerilor de vară. Retailerul are mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%