Lectură de un minut

06 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Homelux donează 5% din valoarea produselor selecționate spitalului Marie Curie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul Homelux desfășoară în perioada 3 - 30 septembrie o campanie socială adresată copiilor care nu se pot bucura de începutul școlii din motive de sănătate și donează 5% din valoarea produselor selecționate spitalului Marie Curie.

Pentru al doilea an consecutiv, magazinul Homelux au lansat o campanie în urma căreia 5% din valoarea produselor participante vor fi donați spitalului Marie Curie, ajutând astfel copiii internați, care încă nu pot merge la școală.

Produsele selecționate se adresează atât începutului de an școlar, cât și nevoilor de zi cu zi când vine vorba de amenajarea completă a casei. Astfel, în cadrul campaniei sunt incluse de la piese de mobilier și covoare până la textile pentru dormitor și accesorii de bucătărie.

Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design. Compania are în momentul de față trei magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux donează 5% din valoarea produselor selecționate spitalului Marie Curie