Lectură de un minut

21 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Homelux dă startul reducerilor de iarnă. Retailerul are mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În perioada 21 ianuarie - 20 februarie magazinul Homelux oferă reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat și textile. Reducerile se aplică atât în cele patru magazine fizice, cât și online, pe www.homelux.ro.

Homelux oferă reduceri la piesele de mobilier, decorațiunile și corpurile de iluminat din colecție la prețuri reduse cu până la 80%, între 21 ianuarie și 20 februarie. Printre produsele reduse se numără și canapele, comodă, măsuță de cafea, corpurile de iluminat și covoare. Produsele sunt în stil modern, clasic, etnic și romantic, pliate pe toate planurile de amenajare. Colecțiile sunt create de către designerul de interior Homelux.

Homelux este un retailer de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic. Compania are în momentul de față patru magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6), Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux dă startul reducerilor de iarnă. Retailerul are mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%