Lectură de un minut

21 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Homelux dă startul campaniei Back To School. Retailerul anuntă reduceri de până la 70% 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Homelux, retailerul de design interior, anunță începutul campaniei Back to School, cu reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse. 

Sursa foto: Homelux

În perioada 21 august – 10 septembrie pe www.homelux.ro și în magazinele fizice Homelux veți descoperi tablouri cu imprimeuri atractive, reduse cu 70%, perne decorative reduse cu 60%, covoare călduroase, cu discount de până la 58%, lenjerii de pat și scaune reduse cu până la 50%, birouri și corpuri de iluminat, cu reduceri de până la 38%.

Indiferent dacă este vorba despre o cameră de studiu sau de dormitorul unui elev, Homelux oferă soluții de mobilare și decorare care răspund tuturor nevoilor și preferințelor. Sunt piese de mobilier, textile și decorațiuni care potrivite pentru experiența de învățare a elevilor.

Pentru a descoperi toate ofertele Back to School, vizitați site-ul sau veniți în magazinele fizice Homelux din Balotești - DN1 Value Centre (Calea București nr. 2 - fostul centru comercial Prisma), Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat. Produsele răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux dă startul campaniei Back To School. Retailerul anuntă reduceri de până la 70%