Lectură de un minut

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Homelux a deschis un nou magazin în Ploiești și începe campania de Black Friday

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua de magazine Homelux a deschis un nou magazin cu mobilier și decorațiuni pentru casă, în cadrul centrului comercial Mercur Shopping Center din Ploiești. Acesta este al doilea magazin din Ploiești și al patrulea din grupul Homelux. Compania a anunțat că începe campania de Black Friday, care va dura întreaga lună noiembrie.

În cadrul noului magazin, clienții vor găsi idei de amenajare, piese de mobilier pentru toată casa, decorațiuni, corpuri de iluminat și covoare.

Black Friday la Homelux

Deschiderea magazinului coincide cu derularea campaniei de reduceri de Black Friday, care anul acesta aduce reduceri de până la 90% în noiembrie și un voucher-cadou de 10% reducere valabil la cumpărături în februarie. Campania se derulează pe tot parcursul lunii noiembrie și cuprinde toate produsele din stoc.

Noul magazin se află în centrul comercial Mercur Shopping Center din Ploiești, Piața Victoriei nr. 1 și este deschis de luni până sâmbătă între orele 10:00 - 20:00 și duminică între orele 10:00 - 18:00. Acesta se alătură altor trei magazine din cadrul grupului: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux a deschis un nou magazin în Ploiești și începe campania de Black Friday