Lectură de un minut

26 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Homelux a ajuns in Ploiesti, unde a deschis primul magazin din tara

Abonează-te pe  

Un nou retailer specializat in comercializarea de produse de mobila, decoratiuni, covoare, corpuri de iluminat, textile de casa si electrocasnice, Homelux, a deschis pe 22 noiembrie 2018 primul magazin din tara in Ploiesti, informeaza Brico Retail.

 

Primul magazin Homelux va avea o suprafata de 10.000 metri patrati si va avea la vanzare peste 20.000 de articole, pentru decorarea casei. Compania a lansat si platforma e-commerce, impreuna cu aplicatia mobila Homelux, disponibila gratuit pe platformele Google Play si App Store.

Isabelle Pleska, Director Strategie, Homelux Romania a declarat, citata de aceeasi sursa: ,,Conceptul Homelux este de a oferi produse care imbunatatesc confortul si designul caselor din Romania. Ne adresam clientilor care tin la confortul lor de acasa si totodata, prin natura produselor comercializate, ne adresam si segmentului HoReCa. Produsele noastre se disting prin exclusivitate, diversitate, functionalitate si stil. Toate produsele din magazin sunt incadrate in 6 stiluri de amenajare: Industrial, Modern, Nautic, Etno, Minimalist si Romantic, astfel incat clientilor le va fi usor sa aleaga si totodata sa-si defineasca stilul de amenajare. In Romania, femeile au un dezvoltat simt estetic si sunt inzestrate cu abilitati extraordinare de a avea grija de familie, prieteni, camin. Pentru a le usura misiunea, ne dorim sa aducem solutii inteligente si accesibile pentru cresterea confortului!’’.

Printre planurile de dezvoltare pe viitor, compania si-a propus sa deschida 20 de magazine in urmatorii 5 ani, urmatoarea destinatie urmand sa fie Bucuresti.

Magazinul pune la dispozitia clientilor produse pentru amenajarea casei si o gama larga de servicii (transportul cumparaturilor la domiciliu, credit direct in magazin, cardul cadou Homelux, confectionare perdele, servicii de design, plata produselor in rate si card de fidelitate).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux a ajuns in Ploiesti, unde a deschis primul magazin din tara