Lectură de un minut

30 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Holcim vrea să listeze afacerea din America de Nord pe piața de capital din SUA

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Holcim Group intenționează să listeze afacerea sale din America de Nord pe piața de capital din SUA, prin crearea unei companii lider independente, cu o ascensiune rapidă. Compania nou listată se va angaja să impulsioneze creșterea pe termen lung pe piața din America de Nord în expansiune rapidă și să genereze valoare pentru toate părțile interesate. 

Sursa foto: Holcim Romania/ Facebook

Consiliul l-a desemnat pe Jan Jenisch pentru a conduce listarea în SUA a afacerii Holcim din America de Nord.

După listarea în SUA, Holcim își continuă avansul pentru a deveni lider în soluții de construcție inovatoare și sustenabile în Europa, America Latină și Asia, Orientul Mijlociu și Africa.

Cu performanțele sale financiare și de durabilitate superioare, va continua să accelereze decarbonizarea pentru a oferi clienților cele mai avansate soluții de construcție sustenabile.

Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Holcim vrea să listeze afacerea din America de Nord pe piața de capital din SUA