Lectură de 2 minute

07 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Holcim România a achiziționat Betonexpres, unul dintre cei mai importanți producători de betoane din zona Cluj

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Holcim România își extinde divizia de betoane cu o nouă achiziție prin care a preluat activele, angajații și echipamentele aferente producerii și comercializării de betoane aparținând Betonexpres SRL, unul dintre cei mai importanți producători de betoane din zona Florești, județul Cluj.

Sursa foto: Holcim Romania/ Facebook

Orașul Cluj este de mai mulți ani unul dintre cele mai dinamice din țară, cu o creștere continuă atât în zona rezidențială precum și în cea industrială, dar și cu un potențial mare de dezvoltare în viitor.

Anca Alexandru, Director Divizia Betoane Holcim România

Activitatea noului punct de lucru preluat va continua ca parte integrantă din activitatea operațională Holcim România, urmând un proces de retehnologizare menit să contribuie la modernizarea producției locale în acord cu standardele de sustenabilitate și siguranță în muncă ale Grupului Holcim România.

Betonexpres SRL funcționează de peste 15 ani pe piața de betoane din Cluj, devenind în timp unul dintre principalii producători locali de betoane, cu focus pe livrarea de soluții pentru zona Florești, una dintre cele mai dinamice zone de construcții din județ.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate și una de BCA).

Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Holcim România a achiziționat Betonexpres, unul dintre cei mai importanți producători de betoane din zona Cluj